Cea de-a doua semifinală a ediției din 2021 de la Roland Garros va rămâne fără doar și poate în istoria turneului drept unul dintre cele mai spectaculoase meciuri jucate vreodată la Paris, rezultatul fiind cu atât mai uimitor cu cât campionul absolut Rafael Nadal a fost învins în patru seturi de marele lui rival, Novak Djokovic.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, s-a impus cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (4), 6-2, după un meci de 4 ore și 13 minute de joc, ducând la 30-28 scorul întâlnirilor directe și calificându-se în finala de la Paris. Nadal, de partea cealaltă, a ratat vineri seară șansa de a deveni recordman al circuitului ATP, cu cele mai multe titluri de Grand Slam. Ibericul rămâne la egalitate cu Federer, fiecare cu câte 20 de titluri majore cucerite în carieră.
US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
ACUM 19 ORE

Roland Garros 2021 | Prezența la Wimbledon, pusă sub semnul întrebării de Rafa Nadal după înfrângerea cu Djokovic la Paris

După semifinala de aseară, Rafael Nadal a fost întrebat de jurnaliști care sunt planurile sale de viitor. După ce în primă instanță a spus că își va comunica programul în câteva zile, ibericul a fost întrebat în spaniolă ce are de gând la Wimbledon, turneu la care s-a impus de două ori în carieră, în 2008 și 2010.
În mod surprinzător, Rafa a spus că "nu știe dacă va merge la Wimbledon sau nu": "Acum, situația e diferită față de cum eram la 25, 26 sau 27 de ani. Am deja 35 de ani, va trebui să analizez foarte bine toate variabilele, să văd cum mă simt și cum mă recuperez după un turneu ca acesta. Apoi voi decide dacă merg sau nu la Wimbledon. Nu vreau să iau acum o decizie pentru că am nevoie de câteva zile de odihnă. Am nevoie de o pauză și să gândesc totul la rece. Merg acasă și vreau să mă bucur de câteva zile de vreme bună în Mallorca", le-a spus Nadal jurnaliștilor de la AS.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
IERI LA 16:04
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
22/09/2021 LA 08:58