Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#ReveniriDeLegendă Mats Wilander, uluit de Novak Djokovic la Roland Garros 2021: "Arată înfricășător de bine pe teren"

Irina Aldea

Actualizat 13/06/2021 la 22:25 GMT+3

Roland Garros 2021 | Novak Djokovic este noul campion de la Roland Garros! Sârbul a revenit fantastic de la 0-2 la seturi în fața lui Stefanos Tsitsipas și a cucerit al doilea lui titlu la Paris, al 19-lea al carierei.

Novak Djokovic, sacré à Roland-Garros après sa victoire sur Stefanos Tsitsipas

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic este noul campion de la Roland Garros! Sârbul a revenit fantastic de la 0-2 la seturi în finala cu Stefanos Tsitsipas și a cucerit al doilea său titlu la Roland Garros, al 19-lea al carierei. Liderul mondial din ATP a câștigat finala cu Stefanos Tsitsipas, scor (6) 6-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-4, la capătul unui meci maraton care a durat patru ore și 12 minute de joc.
Astfel, "blestemul Rafael Nadal" se oprește la Roland Garros! Niciunul dintre cei doi jucători care au reușit să-l învingă pe iberic la Paris nu au reușit până acum să câștige și trofeul – Soderling (a pierdut finala cu Federer în 2009), Djokovic (a pierdut finala cu Wawrinka în 2015). Azi, acest "blestem" a fost rupt de marele campion sârb. În plus, Nole este singurul tenismen din Era Open care are cel puțin câte două titluri la fiecare dintre cele patru turnee de Grand Slam.
picture

Roland Garros 2021: Așa a cucerit Novak Djokovic al 19-lea trofeu de Grand Slam și al 2-lea la Paris

Roland Garros 2021 | Ce a spus Mats Wilander după finala de la Paris

Expertul Eurosport, Mats Wilander, a vorbit după finala dintre Tsitsipas și Djokovic despre campionul acestei ediții a Roland Garros, exprimându-și uimirea față de jocul și atitudinea lui Nole: "Suntem într-un sezon în care trebuie să-l considerăm pe Novak favorit atât la Wimbledon, cât și la US Open. La cum arată – atât de tânăr, atât de proaspăt, mai ales în final, când te aștepți să fie extenuar, el arată înfricoșător de bine pe teren și motivat de parcă se gândește deja la următorul turneu. E incredibil.
Ce a putut să-și spună când era condus cu 2-0 la seturi? Cum a putut să dea uitării tot ce s-a întâmplat și s-o ia de la 0 ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat? Pentru mine e un mister. Dintr-o dată își alege cele mai bune lovituri. Arată dintr-o dată mai proaspăt, mai calm, e atât de inteligent, atât de puternic, iar privirea îți spune totul. Arată imbatabil acum, iar în seturile 3, 4 și 5 nu l-ar fi putut învinge nimeni. Pentru Stefanos e o mare lovitură, mai ales din cauza acelor două seturi câștigate la început. Va câștiga cel mai probabil o finală de Grand Slam, dar să o pierzi pe prima a ta, în această manieră, e foarte greu de acceptat. Pentru el, pentru Sascha, este greu să îi bați pe acești uriași ai sportului în cinci seturi. Nu par să fie oameni", a transmis Wilander în cubul Eurosport.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo