Novak Djokovic este noul campion de la Roland Garros! Sârbul a revenit fantastic de la 0-2 la seturi în finala cu Stefanos Tsitsipas și a cucerit al doilea său titlu la Roland Garros, al 19-lea al carierei. Liderul mondial din ATP a câștigat finala cu Stefanos Tsitsipas, scor (6) 6-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-4, la capătul unui meci maraton care a durat patru ore și 12 minute de joc.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Astfel, "blestemul Rafael Nadal" se oprește la Roland Garros! Niciunul dintre cei doi jucători care au reușit să-l învingă pe iberic la Paris nu au reușit până acum să câștige și trofeul – Soderling (a pierdut finala cu Federer în 2009), Djokovic (a pierdut finala cu Wawrinka în 2015). Azi, acest "blestem" a fost rupt de marele campion sârb. În plus, Nole este singurul tenismen din Era Open care are cel puțin câte două titluri la fiecare dintre cele patru turnee de Grand Slam.
Tokyo 2020
Novak Djokovic, mesaj emoționant după încheierea Jocurilor Olimpice! "Am dat totul pentru o medalie"
ACUM 7 ORE

Roland Garros 2021 | Novak Djokovic, inimă de campion

După finala pe care a câștigat-o spectaculos revenind de la 0-2 la seturi, primul lucru pe care Nole l-a făcut a fost să meargă la un fan din tribune, un copil care l-a susținut pe durata întregului meci, să-l ia în brațe. După câteva secunde, când se îndrepta către propria bancă, Nole s-a întors la puștiul din tribune și i-a înmânat racheta.
Tânărul fan Nole a ajuns viral pentru reacția sa de după gestul minunat al idolului său, izbucnind în lacrimi de fericire. Puștiului nu i-a venit să creadă ce cadou tocmai a primit, așa că și-a pus mâinile în cap de uimire și fericire totodată, că iată, are racheta pe care Djokovic a folosit-o pentru a cucerit titlul major cu numărul 19 al carierei.
La conferința de presă Nole a vorbit despre suporterul lui înfocat: "Nu-l cunosc, dar l-am auzit tot meciul strigând Haide, Nole. M-a încurajat ca un nebun chiar și la 0-2 la seturi, chiar mi-a dat și câteva sfaturi pe durata meciului, haha. Era cea mai potrivită persoană căreia îi puteam da racheta, m-a susținut tot meciul, a meritat din plin. Îi mulțumesc încă o dată", a spus Novak Djokovic la conferința de presă.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tokyo 2020 men
Nadal l-a taxat pe Djokovic pentru ieșirile nervoase de la Tokyo: "Trebuie să ții cont de asta"
02/08/2021 LA 13:06
Tokyo 2020
"Nole, nu te duce la Tokyo!". Tatăl lui Djokovic a dezvăluit cum i-a răspuns sârbul la rugăminte
01/08/2021 LA 06:34