Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu și Nadia Podoroska, eliminate în semifinalele Roland Garros! Mattek-Sands/Swiatek în finală

Nicu Savin

Actualizat 11/06/2021 la 17:35 GMT+3

Prechea Irina Begu / Nadia Podoroska a pierdut în semifinalele de la Roland Garros contra dublului format din Betanie Mattek-Sands și Iga Swiatek.

Irina Begu / Nadia Podoroska

Credit imagine: Twitter

Irina Begu a ratat șansa de a ajunge în premieră în finala unui turneu de Grand Slam. Sportiva noastră a făcut un turneu mare alături de Nadia Podoroska, dar drumul lor a fost oprit în semifinale de perechea Bethanie Mattek-Sands / Iga Swiatek.
Experiența americancei la un asemenea nivel, dublată de forma foarte bună a campioanei la simplu de anul trecut au contat enorm în semifinala de astăzi, iar Begu și Podoroska au părăsit terenul învinse, scor 3-6, 4-6, după o oră și 36 de minute de joc.

Roland Garros | Irina Begu se oprește în semifinale la dublu

Pentru ajungerea până în careul de ași al competiției, Irina Begu și Nadia Podoroska se vor alege cu un premiu substanțial. Cele două sportive din România, respectiv Argentina, vor primi un cec în valoare de 84,749 de euro, cu un procent de 23.38% mai puțin decât ar fi primit în 2020, anul trecut. Finalistele vor primi 144,074 de euro, iar câștigătoarele trofeului câte 244,295 de euro.
În ultimul act, Mattek-Sands și Swiatek vor întâlni perechea Barbora Krejcikova / Katerina Siniakova. Cele două jucătoare din Cehia au trecut fără emoții de perechea Magda Linette / Berbarda Pera, scor 6-1, 6-2, în prima semifinală de pe tabloul de dublu feminin.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo