Sorana Cîrstea, ocupanta locului 83 WTA, a părăsit turneul de la Roland Garros încă din runda inaugurală, sportiva noastră fiind învinsă de favorita numărul 14, Elena Rybakina. Confruntarea de o oră și 5 minute i-a revenit de-o manieră categorică sportivei care reprezintă Kazahstanul, scor 6-0, 6-3.

Începutul de meci i-a aparținut fără doar și poate sportivei din Kazahstan, care a avut inițiativa în permanență, iar Sorana a fost surprinsă de fiecare lovitură trimisă de adversară în terenul ei. În plus, sportiva noastră nu a reușit să se impună niciodată pe propriul serviciu în setul inaugural.

WTA Lyon
Sorana Cîrstea, OUT în primul tur la turneul de la Lyon. Victorie clară pentru adversară
01/03/2021 LA 15:52

Sorana Cîrstea, învinsă categoric în primul tur la Paris

Nici setul doi nu a fost în favoarea Soranei, care a cedat pe propriul serviciu de două ori în meci. Elena Rybakina, de partea cealaltă, a fost mult mai solidă la serviciu și a arătat slăbiciuni la acest capitol într-un singur game, pe care de altfel l-a și cedat. Chiar și așa, Sorana nu a avut forța necesară de a se impune și de a trimite meciul în set decisiv.

România continuă totuși la Roland Garros cu patru reprezentante în turul al doilea. Este vorba despre Simona Halep, Irina Begu, Patricia Țig și Ana Bogdan. Azi, pe Eurosport, mai evoluează și Sorana Cîrstea și Irina Bara. În proba de simplu masculin, România nu are din păcate niciun reprezentant la ediția din acest an. Marius Copil a fost eliminat în calificări la Paris.

Australian Open women
Parcursul Soranei Cîrstea la Australian Open se încheie în turul al treilea. Vondrousova, în optimi
11/02/2021 LA 23:53
Australian Open
Ce le aşteaptă pe Halep şi Cîrstea la Australian Open, în turul 3. Experţii au dat verdictul
11/02/2021 LA 10:14