Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Continuă războiul de la distanță dintre Naomi Osaka și presă! Nipona s-a retras de la turneul de la Berlin

Irina Aldea

Publicat 07/06/2021 la 14:14 GMT+3

Naomi Osaka a fost profund afectată de cele întâmplate la Roland Garros, luând hotărârea să se retragă de la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. Nipona continuă războiul de la distanță cu presa și se retrage de la un alt turneu, cel organizat la Berlin.

Naomi Osaka

Credit imagine: Getty Images

Naomi Osaka a declarat forfait pentru turneul WTA de la Berlin, care va debuta pe 14 iunie, au anunţat luni organizatorii acestei competiţii pe iarbă, după retragerea controversată a niponei de la Roland Garros: "Am fost înștiințați că Naomi Osaka nu va putea fi prezentă la Berlin. După ce şi-a consultat managementul, ea va face o pauză", a declarat un purtător de cuvânt al turneului din capitala Germaniei.
Osaka, numărul 2 mondial, a provocat un adevărat şoc în lumea tenisului, refuzând săptămâna trecută să participe la conferinţele de presă de la Roland Garros, "pentru a-şi menţine sănătatea mintală".Sancţionată cu o amendă de 15.000 de dolari, ea a fost ameninţată totodată cu excluderea, nu doar de la turneul parizian, ci şi de la celelalte competiţii de Grand Slam.

Naomi Osaka a hotărât să ia o pauză de la turnee după retragerea de la roland Garros

În urma acestei creşteri bruşte de tensiune, Naomi Osaka a preferat să părăsească turneul parizian, după ce a explicat că a traversat "lungi perioade de depresie" începând din 2018 tocmai din cauza discuțiilor pe care a fost nevoită să le aibă cu jurnaliștii la fiecare turneu pe care l-a jucat în circuit.
Rămâne de văzut ce decizie va lua a doua jucătoare a lumii după această perioadă, înaintea celui de-al treilea turneu major al anului, Wimbledon, care se desfășoară în perioada 28 iunie - 11 iulie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Wimbledon, la fel ca celelalte trei turnee majore, au amenințat-o pe japoneză cu excluderea din turneu în cazul în care aceasta refuză în continuare dialogul cu presa.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo