Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Detalii Tehnice Roland Garros | Predicțiile experților înaintea partidei Irina Begu-Serena Williams

Nicu Savin

Publicat 31/05/2021 la 19:53 GMT+3

Irina Begu - Serena Williams este printre cele mai așteptate dueluri din ziua a 2-a de la Roland Garros. Nu degeaba organizatorii au programat această confruntare în sesiunea de seară, de la ora 22:00, pe arena Philippe Chatrier. Chiar dacă marea campioană americană este favorită, Irina are șansa ei și ar putea produce surpriza.

Irina Begu & Serena Williams

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu (74 WTA) nu a avut parte de o tragere la sorți favorabilă și o va înfrunta pe Serena Williams (8 WTA) în primul tur. Totuși, dacă Serena Williams poate fi învinsă în primul tur la un Grand Slam, acela e Roland Garros, astfel că Irina are toate motivele să fie optimistă.
Serena Williams nu traversează cea mai bună formă în această perioadă, dovadă rezultatele sale de pe zgură din 2021. Americanca are un bilanț de o victorie și 2 înfrângeri pe suprafața roșie în acest an, astfel că specialiștii consideră că duelul cu Irina Begu nu va fi unul ușor de gestionat.
Sportiva noastră a făcut 2 sferturi de finală în debutul acestui an și a avut prestații lăudabile contra unor jucătoare de top, precum Bianca Andreescu sau Daria Kasatkina.

ROLAND GARROS 2021 | PREDICȚIA EXPERȚILOR PENTRU MECIUL IRINA BEGU - SERENA WILLIAMS

Jurnaliștii străini au publicat o predicție înaintea meciului dintre Patricia Țig și Naomi Osaka, din primul tur de la Roland Garros. Potrivit celor de la Sportskeeda, Serena va câștiga acest meci, însă nu oricum, ci la mare luptă, în trei seturi.
"Chiar dacă Serena Williams a obținut o victorie impunătoare în singura lor întâlnire de până acum (n.r. Roma 2016, Serena a câștigat în 2 seturi), ea nu va avea un meci simplu împotriva Irinei Begu. Prestația americancei pe zgură fost laborioasă în puținele meciuri pe care le-a jucat anul acesta. Nici serviciul ei nu i-a oferit ajutorul la care ar fi sperat. În înfrângerea contra Katerinei Siniakova de la Parma, jucătoarea de 39 de ani a comis șapte duble greșeli și a avut un prcentaj la primul serviciu de doar 65,2%.
Aceste cifre au nevoie de îmbunătățiri drastice dacă Serena vrea să aibă un drum lung la Paris.Begu, de exemplu, nu va da înapoi dacă jucătoarea americană nu va juca la un nivel ridicat. Românca are un joc solid de pe fundul terenului și poate produce lovituri câștigătoare de pe ambele părți. Românca va spera să-și folosească stilul agresiv pentru a o plimba pe Serena în jurul terenului și pentru a obține un avans încă din start în acest meci.
Dar dacă Williams reușește să-și facă jocul, ar trebui să fie capabilă să treacă mai departe.Predicție: Serena Williams va câștiga în trei seturi.", au notat jurnaliștii de la Sportskeeda.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo