Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MeciuriMemorabile Bianca Andreescu e eliminată în primul tur la Roland Garros 2021

Irina Aldea

Actualizat 07/06/2021 la 09:20 GMT+3

Roland Garros 2021 | Bianca Andreescu a fost eliminată în primul tur la Roland Garros după un meci maraton de aproape trei ore cu Tamara Zidansek.

Bianca Andreescu

Credit imagine: Getty Images

Favorită numărul 6 la turneul major de la Roland Garros, Bianca Andreescu a fost eliminată în primul tur, fiind învinsă de slovena Tamara Zidansek, ocupantă a locului 85 WTA, cu scorul de 7-6 (1), (2) 6-7, 7-9, la capătul unui meci care a durat trei ore și 23 de minute de joc.
În continuare, Tamara Zidansek o va întâlni la Paris în turul al doilea pe americanca Madison Brengle, care a trecut în primul tur de revelația Maria Camila Osorio Serrano. Bianca Andreescu părea în formă foarte bună înainte de Paris, ea având două victorii pe zgura de la Strasbourg, înainte să abandoneze în sferturi înaintea meciului cu Sorana Cîrstea.

Roland Garros 2021 | Bianca Andreescu, eliminată dramatic în primul tur

Primul set al întâlnirii a fost câștigat ușor în tiebreak, sportiva din Canada cedând un singur punct acolo. Setul al doilea a fost la fel ca primul, iar în tiebreak a fost o desfășurare aproape ca în primul, dar cedate au fost două puncte de către Andreescu. Manșa decisivă a fost de-a dreptul incredibilă.
Zidansek și-a cedat serviciul la 4-4, iar Bianca Andreescu a servit pentru meci, însă nici ea nu a reușit să-și țină serviciul, iar slovena a egalat la 5. De acolo a urmat un maraton al game-urilor de serviciu câștigate pentru biletul spre turul secund. În final, Bianca a fost cea care și-a mai cedat o dată serviciul, iar adversara a profitat și a servit pentru victorie, fructificându-și șansele.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo