Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Karolina Pliskova, OUT în turul 2 la Roland Garros 2021! Cehoaica, eliminată de finalista din 2018

Irina Aldea

Actualizat 03/06/2021 la 16:09 GMT+3

Roland Garros 2021 | Karolina Pliskova a fost eliminată în turul al doilea la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului de către finalista din 2018, Sloane Stephens.

Karolina Pliskova

Credit imagine: Getty Images

Karolina Pliskova, favorită numărul 9 la Roland Garros, a fost eliminată în turul al doilea de finalista din 2018, Sloane Stephens, scor 5-7, 1-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 32 de minute de joc. În continaure, americanca se va duela cu o altă cehoaică în turul 3, Karolina Muchova, favorită numărul 18.
Karolina Pliskova a reușit de-a lungul timpului câteva rezultate bune pe zgură și spera ca anul acesta să spargă în sfârșit gheața și să cucerească primul ei titlu de Grand Slam, însă cehoaica de pe locul 10 WTA a ratat o nouă șansă.

Roland Garros 2021 | Karolina Pliskova, OUT în turul 2 la Paris

Karolina Pliskova a disputat la Paris o semifinală în 2017, atunci când a fost învinsă de Simona Halep, care deși ajungea în ultimul act, era învinsă de letona Jelena Ostapenko. Cehoaica pare ca nu se mai regăsește de când l-a cooptat în echipă pe fostul sparring partner al Serenei Williams și antrenorul alături de care Naomi Osaka a atins primele cele mai bune rezultate ale carierei, Sasha Bajin.
Deși părea că este în formă, ajungând până în finală la Roma, Pliskova a fost acolo învinsă de Iga Swiatek fără a lua măcar un game în fața campioanei en-titre de la Roland Garros.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo