Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Sofia Kenin, învinsă fără drept de apel de Maria Sakkari, în optimile de finală de la Roland Garros

Nicu Savin

Publicat 07/06/2021 la 18:34 GMT+3

Sofia Kenin, finalista de anul trecut, a fost învinsă de Maria Sakkari, scor 6-1, 6-2, în optimile de finală de la Roland Garros.

Maria Sakkari

Credit imagine: Getty Images

Sofia Kenin (4 WTA) s-a oprit în optimile de finală de la Roland Garros, după ce a fost învinsă în 2 seturi de Maria Sakkari (18 WTA).
Primul set a fost fără istoric, elena impunându-se cu 6-1 după numai 26 de minute. Nici în startul manșei secunde americanca nu și-a revenit și Sakkari s-a distanțat repede la 5-1. Kenin a salvat o minge de meci la acel scor și apoi a recuperat unul dintre break-uri, dar nu a mai putut reveni și a pierdut cu 1-6, 3-6, după o oră și 9 minute de joc.

Maria Sakkari, în premieră în sferturi la un Grand Slam

Așadar, turneul de la Roland Garros rămâne fără încă o favorită, doar una dintre primele jucătoare ale lumii fiind încă în competiție. Aceasta este Iga Swiatek (9 WTA), campioana en-titre și marea favorită la cucerirea trofeului și în acest an.
Pentru Sakkari, accederea în sferturile de finală reprezintă cea mai bună performanță a carierei la un Grand Slam. Pentru un loc în careul de ași, elena ar putea da chiar peste Iga Swiatek, dacă poloneza va trece în această seară de Marta Kostyuk, una dintre surprizele plăcute a ediției din acest an de la Roland Garros.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo