Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Sorana Cîrstea obține o victorie mare cu Johanna Konta și e în turul 2 la Roland Garros 2021

Irina Aldea

Actualizat 31/05/2021 la 19:29 GMT+3

Roland Garros 2021 | Sorana Cîrstea a obținut o victorie uriașă în fața Johannei Konta în primul tur la Paris și e în turul secund.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Campioană la Istanbul și finalistă la turneul de la Strasbourg, Sorana Cîrstea traversează o formă de joc de zile mari. Sportiva noastră, clasată pe locul 54 WTA, a eliminat-o în primul tur la Roland Garros pe favorita numărul 19 de pe tabloul de simplu feminin, Johanna Konta.
Românca născută la Târgoviște s-a impus după o oră și 30 de minute de joc cu scorul de 7-6 (5), 6-2, iar în continuare o va întâlni la Paris în turul al doilea pe câștigătoarea meciului dintre Alison Van Uytvanck și Martina Trevisan. La forma de joc pe care o arată Sorana acum, sportiva noastră are șanse mari să ajungă în fazele avansate ale competiției de la Paris.
picture

Roland Garros 2021: Rezumatul meciului Sorana Cîrstea - Johanna Konta 7-6, 6-2

Roland Garros 2021 | Sorana Cîrstea e în turul al doilea la Paris

Sorana Cîrstea e a doua româncă ce reușește să aceeadă în turul secund la Roland Garros 2021, după Ana Bogdan, care a trecut în primul tur de Elisabetta Cocciaretto. În turul secund, Bogdan o întâlnește pe favorita numărul 2 a turneului, Naomi Osaka. Japoneza a învins-o în primul tur pe Patricia Țig, așa că Bogdan are șansa revanșei pentru compatrioata ei.
Datorită victoriei de azi, Sorana Cîrstea a egalat situația la întâlnirile directe la 2 cu Johanna Konta. Britanica se impusese la Constanța în Fed Cup în fața româncei și pe iarba de la Eastbourne, amebele meciuri în 2017. În 2020, Sorana a învins-o pe Konta pe hardul de la US Open în turul secund. Tot azi intră în concurs dintre tricolore Mihaela Buzărnescu și Irina Begu. Ieri a mai jucat la Paris Patricia Țig, care a fost eliminată de Naomi Osaka iar mâine Irina Bara va debuta împotriva australiencei Astra Sharma, beneficiara unui wildcard.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo