Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#ReveniriDeLegendă Mihaela Buzărnescu părăsește Roland Garros 2021 în turul 2. Înfrângere grea cu Serena Williams

Irina Aldea

Actualizat 03/06/2021 la 18:50 GMT+3

Roland Garros 2021 | Mihaela Buzărnescu nu reușește să treacă de tripla campioană de la Paris, Serena Williams, și părăsește competiția în turul secund.

Mihaela Buzărnescu

Credit imagine: Getty Images

Mihaela Buzărnescu, ocupantă a locului 174 WTA, este eliminată în turul secund la Roland Garros 2021 de tripla campioană de Grand Slam de la Paris, Serena Williams. Sportiva noastră a cedat după un meci care a durat două ore și 5 minute de joc, scor 3-6, 7-5, 1-6. În continuare, americanca se va duela în turul 3 cu a sa compatrioată, Danielle Collins.
Miki a avut mai multe șanse de a prelua inițiativa în meci și chiar a condus cu 4-2 în setul secund, însă Serena a revenit de fiecare dată și a anulat toate oportunitățile adversarei, până la scorul de 5-5. Din acel moment, Mihaela a început să dicteze punctele și a câștigat setul cu 7-5, trimițând partida în decisiv. Acolo, totul a curs în favoarea jucătoarei mai experimentate.

Roland Garros 2021 | Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în turul al doilea la Paris

Mihaela trecuse în primul tur de Arantxa Rus în două seturi, scor 7-5, 7-5. Cel mai bun rezultat al româncei la Paris a fost consemnat în 2018, atunci când a ajuns până în optimile de finală. De altfel, acesta este și cel mai bun rezultat al ei la turneele majore. Chiar dacă a fost învinsă în turul secund, Mihaela Buzărnescu a reușit una dintre cele mai frumoase lovituri ale partidei, iar mai apoi lovitura turneului.
picture

WOW! Ce execuție a reușit Mihaela Buzărnescu la Roland Garros! Serena Williams a rămas spectatoare

picture

Lovituri magice! Mihaela Buzărnescu a reușit punctul turneului la Roland Garros cu Serena Williams

În competiție, dintre românce, le mai avem în concurs pe Ana Bogdan și Sorana Cîrstea. Acestea vor evolua în turul al treilea cu Paula Badosa, respectiv Daria Kasatkina.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo