Unul dintre cele mai tari meciuri de pe tabloul feminin în ziua de start a competiției de la Roland Garros 2021 este de departe duelul dintre Patricia Țig, care a ajuns anul trecut până în turul 3 la Paris, și Naomi Osaka, a doua favorită de pe tabloul principal de simplu. Nipona nu traversează cea mai bună perioadă a carierei. În ultimele trei meciuri, ea are o victorie și două înfrângeri, iar zgura nu a fost niciodată prietena ei.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Cel mai bun rezultat al japonezei Osaka este tur trei la Roland Garros (2016, 2018, 2019), fază a competiției pe care a atins-o și Patricia anul trecut. Chiar dacă sportiva noastră nu este în cea mai bună formă de joc, meciul cu Osaka reprezintă o șansă uriașă să-și ia revanșa pentru înfrângerea suferită în 2015 pe hard la Hua Hin, de altfel singurul meci direct al lor.
Tenis
Naomi Osaka n-a glumit cu anunțul de la US Open! Decizia de ultim moment luată de niponă
ACUM 8 ORE

Roland Garros 2021 | Predicția experților pentru meciul Patricia Țig – Naomi Osaka (2)

Jurnaliștii străini au publicat o predicție înaintea meciului dintre Patricia Țig și Naomi Osaka, din primul tur de la Roland Garros. Potrivit celor de la Sportskeeda, a doua favorită de pe tabloul principal de simplu va câștiga acest meci, însă nu oricum, ci la mare luptă, în trei seturi: "Naomi Osaka a câștigat patru din ultimele șase Grand Slam-uri pe hard, însă la Roland Garros nu a trecut niciodată de turul 3.
Japoneza vine la Paris cu doar o victorie obținută pe această suprafață în 2021 și o va întâlni pe Patricia Țig, care se află și ea la rându-i în disperată nevoie de victorii. Acest meci va fi al doilea dintre cele două jucătoare. Osaka a câștigat în 3 seturi pe hard la Hua Hin în 2015. Osaka este favorită în acest meci, însă pe o suprafață de joc care nu-i place.
Țig va încerca să-și folosească statutul și să pună presiune pe adversara ei. Probabil că meciul va sta totuși în racheta japonezei, însă românca va încerca să-i pună piedici acolo unde se va putea. Predicția noastră: Osaka în trei seturi", au scris jurnaliștii de la Sportskeeda.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
"Contrastul dintre ele este uriaș!" Ce avantaj are Emma Răducanu în fața lui Naomi Osaka
IERI LA 15:52
Tenis
Emma Răducanu, peste Naomi Osaka? Estimările experților privind ascensiunea campioanei de la US Open
17/09/2021 LA 06:52