Campioană la Roland Garros în 2018, Simona Halep și-a asigurat calificarea în optimile de finală la Paris după o victorie uimitoare, 6-0, 6-1 după doar 54 de minute, obținută tocmai împotriva celei care o elimina de la Paris în 2019, Amanda Anisimova. Ceea ce este cu adevărat remarcabil este că Simona nu i-a dat nicio șansă adversarei ei de pe locul 29 WTA.
Anisimova venea cu un nivel al încrederii ridicat în meciul din turul trei, venea după două victorii impresionante la Korpatsch și Pera, două meciuri în care a cedat doar patru game-uri. Americanca era în mare formă și avea de partea ei și victoria incredibilă de la ediția din 2019, atunci când o elimina în sferturile de finală pe campioana en-titre, Simona Halep. De data aceasta însă, Simo a fost pur și simplu magistrală, plină de încredere și extrem de eficientă.

Anisimova, declarație sinceră în fața jurnaliștilor prezenți la Roland Garros

Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
ACUM 12 ORE
La conferința de presă de după meci, Anisimova le-a oferit jurnaliștilor o reacție sinceră, și i-a urat mult succes Simonei pentru partidele viitoare de la acest turneu, transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player: "Am jucat foarte prost, cred că este unul dintre cele mai rele meciuri pe care l-am jucat vreodată. Am făcut o groază de greșeli și nu mi-am putut reveni. Nici nu știu exact ce s-a întâmplat. A fost una dintre acele zile.
Am încercat să găsesc un ritm bun și am crezut până la final că-mi voi găsi până la urmă loviturile, pentru că acesta este planul meu de fiecare dată, dar nu am reușit cu Simona. A fost o zi proastă pentru mine. Este totuși o experiență bună și voi învăța cu siguranță din asta. Îi doresc Simonei mult succes pentru restul turneului", a spus Anisimova la Paris.
https://i.eurosport.com/2020/10/02/2900623.jpg
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
IERI LA 20:40
Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
IERI LA 17:33