Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce cotă are Halep să treacă de Anisimova, cea care a eliminat-o la Roland Garros în 2019

Cristian Mihală

Actualizat 01/10/2020 la 10:08 GMT+3

Simona Halep are şansa revanşei în turul 3 la Roland Garros, urmând a da piept cu cea care a eliminat-o la ediţia de anul trecut, Amanda Anisimova. Specialiştii o văd mare favorită pe româncă în duelul cu jucătoarea de peste Ocean. Confruntarea va fi vineri, pe Eurosport.

Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep nu are set pierdut la Roland Garros şi e într-o formă de zile mari. A obţinut a 30-a victorie pe zgura pariziană şi îşi continuă parcursul perfect, în urma căruia a câştigat turneele de la Praga şi Roma.
După victoria cu Begu, pe Simo o aşteaptă un duel extrem de interesant, cu Amanda Anisimova. Sportiva din SUA a pierdut doar 4 gameuri până în prezent, la Roland Garros 2020. Ea s-a impus cu 6-2, 6-0 în duelul cu germanca Korpatsch, acelaşi scor fiind bifat pe tabela de marcaj şi la finalul confruntării din turul doi, cu Pera.
Evident, sportiva din SUA e într-o formă foarte bună, dar uşurinţa victoriilor obţinute la Paris a venit şi în contextul în care adversarele au fost modeste.

Halep - Anisimova, Roland Garros | Românca, mare favorită

Semifinalistă anul trecut la Roland Garros, după ce a reuşit surpriza turneului, eliminând-o în sferturi pe Simona Halep (6-2, 6-4), Anisimova nu va repeta performanţa. Cel puţin asta consideră specialiştii, care, în ciuda formei jucătoarei cu origini ruseşti, o văd pe campioana noastră mare favorită. Astfel, o victorie a Simonei Halep vineri, în direct la Eurosport, e cotată de bookmakeri cu doar 1,2. De partea cealaltă un succes al jucătoarei din SUA aduce de 4,5 ori suma investită, în cazul în care Amanda trece de cea mai în formă jucătoare din lume.
"A fost un meci greu, ea a jucat foarte bine, serviciul ei a fost puternic. Tot ce contează este că am câștigat acest meci în două seturi și de abia aștept turul al treilea. Sper să câștig meciul cu Amanda Anisimova, dar șitu că nu va fi ușor. Voi juca împotriva unei adversare foarte bune. Data trecută am pierdut aici în fața ei, deci nu este ușor, turul trei al unui turneu de Grand Slam este oricum greu, voi face tot ce pot pentru a câștiga acest meci", a spus Simona după meci.
Dacă va trece de Anisimova, Halep ar putea avea ocazia să îşi ia o nouă revanşă. Pentru că în optimi o aşteaptă învingătoarea disputei Eugenie Bouchard - Iga Swiatek. În 2014, la Wimbledon, canadianca i-a adminstrat campioanei noastre o înfrângere dureroasă, eliminând-o din semifinalele Wimbledon, după 7-6(5), 6-2. Lucrurile între timp s-au schimbat total: Simo e cea mai constantă jucătoare din lume, în timp ce Eugenie e doar o umbră a sportivei din urmă cu 6 ani.
Partida Simona Halep - Amanda Anisimova va avea loc vineri, în direct pe Eurosport 1 şi pe Eurosport Player. Organizatorii vor anunţa în această seară ora super-confruntării din turul 3 de la Roland Garros.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo