Evenimentul combinat ATP Masters 1000 / WTA Premier Mandatory "BNP Paribas Open", care ar fi trebuit să se desfășoare în următoarele două săptămâni la Indian Wells a fost anulat, după ce a fost declarată stare de alertă epidemiologică în Coachella Valley, în urma unui caz de îmbolnăvire confirmat.Conform autorităților americane, duminică erau înregistrate 539 de cazuri de infectare cu coronavirus în SUA, dintre acestea 114 fiind în California. 22 de persoane au murit în America din cauza noului virus.
Anularea turneului de la Indian Wells pare a fi doar începutul unei serii întregi de astfel de decizii și nu avem cum să nu ne gândim la următoarele competiții importante din calendarul competițional. Al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, se află în prezent sub semnul întrebării în ceea ce privește organizarea lui la Paris în perioada 18 mai – 7 iunie.

Organizarea Roland Garros 2020, în pericol

Roland-Garros
Sorana Cîrstea, cea mai bună poziţie din ultimii 8 ani în clasamentul WTA. Cum arată TOP 10
14/06/2021 LA 12:06
În acest moment, în Franța sunt confirmate 1126 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, dintre care 19 decese și 12 vindecări. Ieri, ministrul sănătății din Franța, Olivier Veran, a anunțat o serie de măsuri care vor fi aplicate cu strictețe în perioada următoare în încercarea disperată de a combate noul virus ucigaș.
Prin urmare, ministrul a anunțat că toate evenimentele la care ar urma să se adune mai mult de 1000 de personae vor fi anulate: “Prioritatea noastră în acest moment este să facem tot ce ne stă în putință pentru a încetini răspândirea virusului”, a fost mesajul ministrului sănătății din Franța. După Italia, Franța este cea mai contaminată țară din Europa.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
"GOAT-ul" în tenis, chestiune de gust. Titlul de cel mai titrat jucător, o problemă de timp
14/06/2021 LA 10:23
Roland-Garros
Tulburător: Tsitsipas a aflat că bunica sa a murit, cu cinci minute înainte de finala cu Djokovic
14/06/2021 LA 06:55