Evenimentul combinat ATP Masters 1000 / WTA Premier Mandatory "BNP Paribas Open", care ar fi trebuit să se desfășoare în următoarele două săptămâni la Indian Wells a fost anulat, după ce a fost declarată stare de alertă epidemiologică în Coachella Valley, în urma unui caz de îmbolnăvire confirmat.Conform autorităților americane, duminică erau înregistrate 539 de cazuri de infectare cu coronavirus în SUA, dintre acestea 114 fiind în California. 22 de persoane au murit în America din cauza noului virus.

Anularea turneului de la Indian Wells pare a fi doar începutul unei serii întregi de astfel de decizii și nu avem cum să nu ne gândim la următoarele competiții importante din calendarul competițional. Al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, se află în prezent sub semnul întrebării în ceea ce privește organizarea lui la Paris în perioada 18 mai – 7 iunie.

Roland-Garros
Singurul gând care nu-i dă pace Simonei Halep, înaintea debutului la Roland Garros 2020
ACUM O ORĂ

Organizarea Roland Garros 2020, în pericol

În acest moment, în Franța sunt confirmate 1126 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, dintre care 19 decese și 12 vindecări. Ieri, ministrul sănătății din Franța, Olivier Veran, a anunțat o serie de măsuri care vor fi aplicate cu strictețe în perioada următoare în încercarea disperată de a combate noul virus ucigaș.

Prin urmare, ministrul a anunțat că toate evenimentele la care ar urma să se adune mai mult de 1000 de personae vor fi anulate: “Prioritatea noastră în acest moment este să facem tot ce ne stă în putință pentru a încetini răspândirea virusului”, a fost mesajul ministrului sănătății din Franța. După Italia, Franța este cea mai contaminată țară din Europa.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Roland-Garros
Roland Garros 2020 | Monica Niculescu a încheiat spectaculos finala calificărilor cu Vera Zvonareva
ACUM 3 ORE
Roland-Garros
Roland-Garros: Monica Niculescu se califică pe tabloul principal după un succes cu Zvonareva
ACUM 4 ORE