Novak Djokovic și-a calculat foarte bine pașii începând din august, atunci când tenisul a revenit. Victoria de la New York, în turneul care conta pentru Cincinnati a fost pregătirea perfectă pentru un US Open pe care vrea să-l uite. Dezcalificarea de la Flushing Meadows l-a făcut mai puternic, iar trofeul de la Roland Garros este unicul obiectiv în acest final de an pentru liderul mondial. Experta Eurosport și una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie, Chris Evert a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Djokovic după victoria în 5 seturi obținută în semifinala de la Paris în fața grecului Tsitsipas.
"Jocul lui Djokovic este pe alocuri fără greșeală. Pare un robot în misiune să cucerească lumea! Mă uit la Nadal care muncește enorm pentru fiecare punct, dar sârbul este incredibil și comite foarte puține greșeli. E ca un zid impenetrabil. Vom avea o finală la Roland Garros care va intra în istorie!" a spus Chris Evert.

Roland Garros 2020: Nadal vs Djokovic, rivalitate superbă

Tenis
Australienii nu fac nicio excepție! Participarea lui Djokovic la Australian Open, în mare pericol
ACUM 16 ORE

Djokovic și Nadal în căutarea istoriei

Djokovic (33 ani) este cu 13 luni mai tânar decât Nadal (34 ani) și ambii visează la recordul lui Federer (39 ani). Elvețianul are cele mai multe trofee de Grand Slam, 20.
Trofee de Grand Slam
  • Roger Federer (Elveția) 20
  • Rafael Nadal (Spania) 19
  • Novak Djokovic (Serbia) 17
  • Pete Sampras (SUA) 14
  • Roy Emerson (Australia) 12
Finala Roland Garros 2020, Novak Djokovic - Rafael Nadal va fi de la ora 16 la Eurosport.
Tenis
Novak Djokovic a anunțat unde va mai juca în 2021! Ce a spus despre participarea la Australian Open
IERI LA 18:27
Tenis
Rafa Nadal trimite "săgeți ascuțite" spre Novak Djokovic: "Eu nu mă comport ca un nebun pe teren!"
IERI LA 17:32