Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chris Evert: "Novak Djokovic are momente în care este ca un robot. Jocul său este perfect uneori"

Ion Alexandru

Actualizat 11/10/2020 la 09:16 GMT+3

Novak Djokovic este jucătorul de bătut în 2020. Sârbul are 37 de victorii din 38 de meciuri și visează la al doilea trofeu pe zgura de la Roland Garros. Pentru Nole va fi a 5-a finală la Paris. Pe două dintre ele le-a pierdut în fața lui Nadal, iar singurul succes a venit în 2016 după o victorie în 4 seturi cu Andy Murray.

Novak Djokovic visează la al 18-lea titlu de Grand Slam

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic și-a calculat foarte bine pașii începând din august, atunci când tenisul a revenit. Victoria de la New York, în turneul care conta pentru Cincinnati a fost pregătirea perfectă pentru un US Open pe care vrea să-l uite. Dezcalificarea de la Flushing Meadows l-a făcut mai puternic, iar trofeul de la Roland Garros este unicul obiectiv în acest final de an pentru liderul mondial. Experta Eurosport și una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie, Chris Evert a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Djokovic după victoria în 5 seturi obținută în semifinala de la Paris în fața grecului Tsitsipas.
"Jocul lui Djokovic este pe alocuri fără greșeală. Pare un robot în misiune să cucerească lumea! Mă uit la Nadal care muncește enorm pentru fiecare punct, dar sârbul este incredibil și comite foarte puține greșeli. E ca un zid impenetrabil. Vom avea o finală la Roland Garros care va intra în istorie!" a spus Chris Evert.
picture

Roland Garros 2020: Nadal vs Djokovic, rivalitate superbă

Djokovic și Nadal în căutarea istoriei

Djokovic (33 ani) este cu 13 luni mai tânar decât Nadal (34 ani) și ambii visează la recordul lui Federer (39 ani). Elvețianul are cele mai multe trofee de Grand Slam, 20.
Trofee de Grand Slam
  • Roger Federer (Elveția) 20
  • Rafael Nadal (Spania) 19
  • Novak Djokovic (Serbia) 17
  • Pete Sampras (SUA) 14
  • Roy Emerson (Australia) 12
Finala Roland Garros 2020, Novak Djokovic - Rafael Nadal va fi de la ora 16 la Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo