Ziua cu numărul 7 de concurs la Roland Garros le are în program pe Irina Bara și Patricia Țig, care au adversare pe măsură la Paris. Ambele românce au fost programate să joace pe principala arenă de la Roland Garros, Philippe Chatrier, iar jurnaliștii, mulți dintre ei, și-au arătat public indginarea. Printre aceștia se numără și specialistul New York Times, Ben Rothenberg.
Acesta din urmă le-a dat organizatorilor o replică tăioasă în momentul în care francezii au promovat programul de azi de pe Chatrier drept fiind un thriller”. Rothenberg le-a răspuns scurt: “Chiar este?”. În secțiunea de comentarii, internauții îl completau pe jurnalistul specializat pe tenis: “Parcă sunt meciuri din turul 1”, “Sper că este o glumă”, “Am văzut meciuri mai interesante la turneele Challenger”, “Ferro-Țig pe Chatrier? Înțeleg că vor s-o motiveze pe a lor, dar e inadmisibil așa ceva!”, au fost câteva dintre reacțiile celor care au văzut programul de pe arena principală de la Paris.
Roland-Garros
Sorana Cîrstea, cea mai bună poziţie din ultimii 8 ani în clasamentul WTA. Cum arată TOP 10
14/06/2021 LA 12:06

Două românce vor juca pe arena principală sâmbătă la Roland Garros

La fel ca în meciul cu Ana Bogdan, Sofia Kenin a fost programată de organizatori să joace pe arena principală cu Irina Bara. Cele două vor intra pe teren după primul meci al zilei de pe această arenă, cel dintre germanul Daniel Altmaier și italianul Matteo Berrettini. Imediat după acest meci va începe duelul dintre Patricia Țig și Fiona Ferro.
Acest meci este urmat de un alt duel pe care-l vom urmări cu sufletul la gură, cel dintre franțuzoaica Fiona Ferro și Patricia Țig, care a arătat o formă de joc de zile mari. Cele două au fost programate pe Philippe Chatrier datorită entuziasmului pe care Ferro l-a creat la Paris prin victoriile pe care le-a obținut cu Heather Watson și Elena Rybakina.
https://i.eurosport.com/2020/10/02/2900623.jpg
Roland-Garros
"GOAT-ul" în tenis, chestiune de gust. Titlul de cel mai titrat jucător, o problemă de timp
14/06/2021 LA 10:23
Roland-Garros
Tulburător: Tsitsipas a aflat că bunica sa a murit, cu cinci minute înainte de finala cu Djokovic
14/06/2021 LA 06:55