Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Roland Garros | Kiki Bertens, semifinalistă în 2016, a fost eliminată în turul 1

Cristian Mihală

Publicat 31/05/2021 la 14:16 GMT+3

Kiki Bertens, numărul 17 mondial, a părăsit Roland Garros încă din primul tur. Olandeza, cap de serie 16, a pierdut în trei seturi, scor 1-6, 6-3, 4-6 în fața slovenei Polona Hercog, numărul 73 WTA.

Kiki Bertens | Tennis | ESP Player Feature

Credit imagine: Getty Images

După ce ieri Angelique Kerber a părăsit competiția, a venit rândul ca al doilea cap de serie de pe tabloul feminin să își ia adio de la speranțele accederii în tururile superioare.
Kiki Bertens a vine după o perioadă complicată, în care a avut probleme medicale, astfel că în 2021 a bifat doar două victorii. Ambele pe zgură, la Billie Jean King Cup și la Madrid. Olandeza spera ca turneul de la Paris să fie un nou început, dar lipsa confruntărilor în picioare s-a simțit.
Hercog, învingătoare pe suprafața roșie la turneul ITF de la Oeiras, în 2021, a avut un joc extrem de solid. Deși în setul secund Kiki a reușit să își domine adversara, în final a cedat și a părăsit competiția.
O jucătoare care a cucerit 10 titluri în carieră, cele mai multe pe zgură, va părăsi foarte probabil TOP 20 la finalul Roland Garros. Ea a avut aproape mereu prestații la înălțime la Roland Garros (inslusiv o semifinală, în 2016 - învinsă greu de Serena Williams), însă momentan trebuie să își canalizeze energia spre a reveni la potențialul normal din punct de vedere fizic.
De partea cealaltă, Polona Hercog are șansa să își egaleze cea mai bună performanță de la un Grand Slam (turul trei). Pentru a ajunge acolo, slovena de 30 de ani trebuie să treacă în manșa secundă de învingătoarea din duelul Caroline Garcia - Laura Siegemund.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo