După ce ieri Angelique Kerber a părăsit competiția, a venit rândul ca al doilea cap de serie de pe tabloul feminin să își ia adio de la speranțele accederii în tururile superioare.
Kiki Bertens a vine după o perioadă complicată, în care a avut probleme medicale, astfel că în 2021 a bifat doar două victorii. Ambele pe zgură, la Billie Jean King Cup și la Madrid. Olandeza spera ca turneul de la Paris să fie un nou început, dar lipsa confruntărilor în picioare s-a simțit.
Hercog, învingătoare pe suprafața roșie la turneul ITF de la Oeiras, în 2021, a avut un joc extrem de solid. Deși în setul secund Kiki a reușit să își domine adversara, în final a cedat și a părăsit competiția.
Tenis
Iga Swiatek, depășită doar de Serena Williams într-un top select! Armele secrete ale polonezei
04/11/2022 LA 12:43
O jucătoare care a cucerit 10 titluri în carieră, cele mai multe pe zgură, va părăsi foarte probabil TOP 20 la finalul Roland Garros. Ea a avut aproape mereu prestații la înălțime la Roland Garros (inslusiv o semifinală, în 2016 - învinsă greu de Serena Williams), însă momentan trebuie să își canalizeze energia spre a reveni la potențialul normal din punct de vedere fizic.
De partea cealaltă, Polona Hercog are șansa să își egaleze cea mai bună performanță de la un Grand Slam (turul trei). Pentru a ajunge acolo, slovena de 30 de ani trebuie să treacă în manșa secundă de învingătoarea din duelul Caroline Garcia - Laura Siegemund.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Simona Halep, ironizată de soțul Serenei Williams în scandalul de dopaj! Cum a râs de româncă
21/10/2022 LA 18:25
Tenis
Serena Williams, despre motivele pentru care a decis să se retragă: "Trebuia doar să mă opresc"
28/09/2022 LA 11:02