Djokovic şi-a adjudecat partida într-o oră şi jumătate şi îl va avea ca adversar în runda următoare pe italianul Lorenzo Musetti (76 ATP). Acesta a trecut după un meci epic, care a avut nevoie de decisiv, de compatriotul său, Marco Cecchinato.

Record pentru Djokovic la Roland Garros

Graţie succesului de azi, Nole ajunge la a 12-a optime de finală la rând la Paris, performanţă unică în era Open. Nici măcar Nadal, care are 13 victorii la Roland Garros, nu se poate lăuda cu o asemenea performanţă (ibericul a abandonat înainte de turul 3 la ediţia din 2016, din cauza unei accidentări).
Australian Open
"Djokovic a primit o veste uriașă!". Anunțul de ultimă oră făcut de presa sârbă. Ce au descoperit
ACUM O ORĂ
Djokovic a început confruntarea de azi dominant, câştigând 20 din primele 28 de puncte ale meciului. Doar în manşa secundă sârbul a luat puţin piciorul de pe acceleraţie, dar succesul de azi a fost unul extrem de convingător. Şi, mai important, l-a privat pe Dokovic de cheltuirea de energie inutilă pe teren, lucru care se poate dovedi extrem de important în perspectiva fazelor finale.

Roland Garros 2021: Novak Djokovic - Ricardas Berankis, rezumatul meciului

Dacă va trece de Musetti, în optimi, Djokovic l-ar putea întâlni în sferturi pe Federer, pentru ca în semifinale să aibă o probabilă confruntare cu cel mai titrat jucător din istorie, Rafael Nadal.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Rafa Nadal e în turul 3 la Australian Open! "Matadorul", victorie confortabilă cu Yannick Hanfmann
ACUM 2 ORE
Tenis
Novak Djokovic, criticat de un fost campion la Australian Open! "Nu ar fi trebuit să vină aici"
ACUM 2 ORE