Djokovic şi-a adjudecat partida într-o oră şi jumătate şi îl va avea ca adversar în runda următoare pe italianul Lorenzo Musetti (76 ATP). Acesta a trecut după un meci epic, care a avut nevoie de decisiv, de compatriotul său, Marco Cecchinato.

Record pentru Djokovic la Roland Garros

Graţie succesului de azi, Nole ajunge la a 12-a optime de finală la rând la Paris, performanţă unică în era Open. Nici măcar Nadal, care are 13 victorii la Roland Garros, nu se poate lăuda cu o asemenea performanţă (ibericul a abandonat înainte de turul 3 la ediţia din 2016, din cauza unei accidentări).
US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
ACUM 9 ORE
Djokovic a început confruntarea de azi dominant, câştigând 20 din primele 28 de puncte ale meciului. Doar în manşa secundă sârbul a luat puţin piciorul de pe acceleraţie, dar succesul de azi a fost unul extrem de convingător. Şi, mai important, l-a privat pe Dokovic de cheltuirea de energie inutilă pe teren, lucru care se poate dovedi extrem de important în perspectiva fazelor finale.

Roland Garros 2021: Novak Djokovic - Ricardas Berankis, rezumatul meciului

Dacă va trece de Musetti, în optimi, Djokovic l-ar putea întâlni în sferturi pe Federer, pentru ca în semifinale să aibă o probabilă confruntare cu cel mai titrat jucător din istorie, Rafael Nadal.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
IERI LA 16:04
Laver Cup
Cine câștigă a patra ediție a Laver Cup. Pariul lui Roger Federer înaintea evenimentului din Chicago
IERI LA 15:09