Articol scris de Bianca Dumitru
După accidentarea suferită pe 12 mai, Simona Halep se pregătește de revenirea în circuit. Românca s-a întors în sala de forță, unde s-a filmat în timp ce alerga pe bandă.
Imaginile au fost postate pe contul de Instagram al sportivei, care a scris în descrierea filmulețului: "Primii pași", lăsând să se înțeleagă că este motivată să tragă tare pentru a putea participa la Wimbledon, turneu la care este campioană en-titre, dar și la Olimpiadă de la Tokyo.
Tenis
Vești bune pentru Simona Halep înainte de Indian Wells! 3 nume uriașe, pe lista absențelor
ACUM 6 ORE

"Nu sunt obișnuită să stau!"

La turneul WTA de la Roma, Simona Halep s-a retras în lacrimi din partida cu Angelique Kerber, suferind o ruptură musculară la gamba stângă. După accidentarea, sportiva în vârstă de 29 de ani a declarat că îi este greu să stea degeaba în momentele în care toți colegii săi sunt implicați în turnee.
"Sufăr puţin, toată lumea este la turnee, iar eu sunt acasă. Nu pot nici să mă antrenez pentru că accidentarea încă este la început. Va trebui să mai stau o perioadă fără tenis, fără alergare pentru că muşchiul încă nu s-a sudat, ca să spun aşa, şi este greuţ, pentru că nu sunt obişnuită să stau în mijlocul sezonului acasă şi să nu pot să fac nimic.
Am acceptat acest lucru, am acceptat această accidentare şi sunt destul de pozitivă pentru că ştiu că dacă eşti pozitiv şi ai încredere, te poţi vindeca mai repede şi am început deja procesul vindecării. Eu tot timpul privesc partea bună a lucrurilor şi partea plină a paharului. Am timp să mă odihnesc, am timp să lucrez pe ceea ce mai trebuie să lucrez, puţină forţă în partea de sus a corpului, mental trebuie să mă odihnesc, emoţional şi privesc cu încredere spre obiectivele care au mai rămas anul acesta", a declarat Simona Halep recent, într-un interviu acordat pentru Eurosport.
În 2021, românca a obținut cea mai bună performanță în turneul de la Stuttgart, unde a ajuns până în semifinale. În plus, Simona a mai evoluat în sferturile de finală de la Australian Open și Gippsland Trophy.
Al treilea Grand Slam al anului, turneul de la Wimbledon, este programat în perioada 28 iunie - 11 iulie și va fi transmis de Eurosport.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Ion Țiriac, cadou special pentru Simona Halep de ziua ei! Ce a primit în dar de la Darren Cahill
ACUM 9 ORE
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
IERI LA 17:41