Tsitsipas își continuă parcursul impresioant la Roland Garros, ajungând pentru a doua oară la rând în semifinalele competiției. Grecul a pierdut un singur set până acum - contra lui Isner -, dar confruntarea cu Medvedev, de aseară, a fost una extrem de echilibrată (6-3, 7-6, 7-5).
Rusul, care nu câștigase vreun meci în carieră pe zgura pariziană până în acest an, a reușit să fie în multe momente la înălțime și chiar să își domine adversarul. A avut două mingi de set în manșa secundă - una pe care a dominat-o în a doua parte, dar în care a cedat în tie-break - și a avut break în față în setul 3. Contrar cursului jocului, Stefanos a revenit așadar de fiecare dată, arătând că e mult mai puternic mental.

Moment de black-out pentru Medvedev, în duelul cu Tsitsipas de la Roland Garros

Wimbledon
Novak Djokovic crede că e nevoie de o schimbare urgentă la Wimbledon: "Majoritatea ar fi de acord"
ACUM O ORĂ
La 6-5 pentru Tsitsipas în setul 3, Medvedev a servit pentru un nou tie-break. A condus cu 40-0 pe propriul serviciu, dar a avut un moment de black-out, permițându-i adversarului să câștige 4 puncte la rând. La minge de meci, Daniil a cedat complet din punct de vedere psihic. A întârziat să servească, pentru ca apoi să aleagă să o facă din mână, în stilul lui Kyrgios. Tsitsipas nu a fost surprins de această alegere și a avut de îndeplinit o simplă formalitate: un passing-shot ușor, pentru o victorie care îl aduce în penultimul act la Roland Garros.
În semifinalele competiției, Tsitsipas îl va întâlni pe Zverev. Cei doi reprezentanți NextGen s-au întâlnit până acum de 7 ori, grecul impunându-se în 5 rânduri. În ultima confruntare, însă, anul acesta la Acapulco, neamțul s-a impus în finală, 6-4, 7-6(3).
Cealaltă semifinală masculină se va stabili astăzi, fiind șanse mari să avem un duel între Nadal și Djokovic, cei care au jucat de-a lungul timpului 4 finale la Roland Garros, "Matadorul" impunându-se în toate. Rafa îl întâlnește pe Schwartzman, în sferturi, în timp ce Nole va da piept cu Berrettini.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Djokovic a suferit cu Van Rijthoven, dar e în sferturi la Wimbledon! Sinner, următorul adversar
ACUM 9 ORE
Wimbledon
Kyrgios și Tsitsipas au primit nota de plată, după incidentele din meciul direct de la Wimbledon
ACUM 10 ORE