Rafael Nadal își continuă cursa spre al 13-lea titlu la Roland Garros și egalarea recordului de 20 de titluri de Grand Slam deținut de Roger Federer, după un test serios în sferturi, în fața italianului de 19 ani, Jannik Sinner.
Nadal va lupta cu Diego Schwartzman pentru un loc în finala ultimului turneu de Mare Șlem al anului, transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Rafael Nadal i-a obișnuit deja pe fanii tenisului cu momente în care "schimbă" brusc sportul. Ibericul a avut o nouă demonstrație de fotbal aseară, în sferturile de la Roland Garros. "Regele Zgurii" a deviat spectaculos o minge, în stilul lui Lionel Messi, și i-a "pasat-o" unui copil de mingi.
Roland-Garros
Sorana Cîrstea, cea mai bună poziţie din ultimii 8 ani în clasamentul WTA. Cum arată TOP 10
14/06/2021 LA 12:06

Roland Garros | Nadal, cu o nouă demonstrație de fotbal, în sferturile de finală

Faza a fost primită cu mult entuziasm de spectatorii prezenți în tribunele arenei Philippe Chatrier, care au îndurat frigul de la Paris la ore destinate somnului.
Meciul dintre Nadal și Sinner a început abia spre miezul nopții, ca urmare a duelului extrem de disputat și spectaculos dintre Schwartzmann și Thiem (3-2), care a durat 5 ore și 10 minute.
Nadal s-a "grăbit" să câștige meciul din sferturi în minimum de seturi, însă fanii tot au fost nevoiți să rămână în tribune până aproape de ora 3 dimineața.

Roland Garros | Nadal și-a cerut scuze pentru ora târzie la care s-a încheiat meciul cu Sinner

La finalul confruntării, deși se vedea că este extrem de obosit, Nadal încă a avut puterea să îi facă pe spectatori să râdă.
"Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Este extrem de târziu, așa că vă mulțumesc că ați rămas alături de noi, în aceste condiții grele (n.r. - temperaturi foarte scăzute). Sunt foarte fericit și mai am două zile să mă odihnesc până la semifinală. De fapt (n.r. - se uită la ceas), mi-a mai rămas cam o zi și jumătate (n.r. - râde). Voi încerca să fiu gata pentru următorul meci."
Vodafone este sponsor oficial al transmisiunilor Eurosport de la Roland Garros.
Roland-Garros
"GOAT-ul" în tenis, chestiune de gust. Titlul de cel mai titrat jucător, o problemă de timp
14/06/2021 LA 10:23
Roland-Garros
Tulburător: Tsitsipas a aflat că bunica sa a murit, cu cinci minute înainte de finala cu Djokovic
14/06/2021 LA 06:55