Rafael Nadal își continuă cursa spre al 13-lea titlu la Roland Garros și egalarea recordului de 20 de titluri de Grand Slam deținut de Roger Federer, după un test serios în sferturi, în fața italianului de 19 ani, Jannik Sinner.
Nadal va lupta cu Diego Schwartzman pentru un loc în finala ultimului turneu de Mare Șlem al anului, transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Meciul dintre Nadal și Sinner a început abia spre miezul nopții, ca urmare a duelului extrem de disputat și spectaculos dintre Schwartzmann și Thiem (3-2), care a durat 5 ore și 10 minute.
Roland-Garros
Nadal l-a egalat pe Federer, câștigând al 20-lea titlu major după finala cu Djokovic de la Paris
02/06/2022 LA 09:36
Nadal s-a "grăbit" să câștige meciul din sferturi în minimum de seturi, însă fanii tot au fost nevoiți să rămână în tribune până aproape de ora 3 dimineața.

Roland Garros | Nadal și-a cerut scuze pentru ora târzie la care s-a încheiat meciul cu Sinner

La finalul confruntării, deși se vedea că este extrem de obosit, Nadal încă a avut puterea să îi facă pe spectatori să râdă.
"Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Este extrem de târziu, așa că vă mulțumesc că ați rămas alături de noi, în aceste condiții grele (n.r. - temperaturi foarte scăzute). Sunt foarte fericit și mai am două zile să mă odihnesc până la semifinală. De fapt (n.r. - se uită la ceas), mi-a mai rămas cam o zi și jumătate (n.r. - râde). Voi încerca să fiu gata pentru următorul meci."
Nadal și-a cerut scuze și la conferința de presă, câteva minute mai târziu: "Îmi cer scuze pentru ora târzie!"
Vodafone este sponsor oficial al transmisiunilor Eurosport de la Roland Garros.
Roland-Garros
Simona Halep, șansă uriașă la Roland Garros, după retragerea lui Barty din tenis
23/03/2022 LA 08:48
Roland-Garros
Djokovic se va vaccina, de frica lui Nadal. Anunțul făcut de omul care i-a scris autobiografia
02/02/2022 LA 06:46