Ashleigh Barty a câștigat primul turneu de Grand Slam la Paris, în iunie acum trecut, dar va trebui să asteote până în septembrie pentru a-și putea apăra trofeul. Federația Franceză de Tenis a anunțat, marți, că turneul de la Roland Garros a fost mutat în septembrie din cauza pandemiei de COVID-19.
Federația Franceză a fost obligată să ia o această decizie rapidă fără a discuta cu cei implicați. Ăntre ei și campioana de anul trecut, Ash Barty.
Nu am discutat cu Guy Forget, dar sunt bucuroasă că au decis amânarea turneului. Sper să am șansa de a-mi apăra trofeul în spetmbrie. Sunt pregătită de asta și voi lupta pentru a repeta performanța din 2019. Sunt lucru mai importante în lume în acest moment decât sportul. Vreau să fac tot ce pot pentru a fi sănătoasă și să ajut și pe alții să fie sănătoși
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12

Trei luni de stop

Ultimul meci al lui Barty a fost în februarie când a pierdut în fața Petrei Kvitova, în semifinala de la Qatar Open și va avea mult de așteptat pentru următoarea partidă. WTA a anunțat suspendarea tuturor turneelor până pe 7 iunie. Această decizie este cumulată cu înghețarea clasamentului WTA, unde Barty este lider.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
Emma Răducanu, marele pariu al lui Wilander! Ce anticipează Mats că se va întâmpla cu ea în 2 ani
09/09/2021 LA 12:13
Tenis
Emma Răducanu, distrugătoarea de încredere. Cum "sapă" în moralul adversarelor, la US Open
09/09/2021 LA 07:57