Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"O să-mi apăr titlul de la Roland Garros oricând se va juca" - Ashleigh Barty

Ion Alexandru

Publicat 19/03/2020 la 09:25 GMT+2

Campioana de la Roland Garros din 2019, Barty nu a discutat cu șeful turneului parizian Guy Forget despre mutarea în spetmbrie, dar australianca este convinsă se va juca în toamnă și va avea șansa de a-și apăra trofeul.

Roland-Garros - Barty pose avec la coupe Suzanne-Lenglen

Credit imagine: Perform

Ashleigh Barty a câștigat primul turneu de Grand Slam la Paris, în iunie acum trecut, dar va trebui să asteote până în septembrie pentru a-și putea apăra trofeul. Federația Franceză de Tenis a anunțat, marți, că turneul de la Roland Garros a fost mutat în septembrie din cauza pandemiei de COVID-19.
Federația Franceză a fost obligată să ia o această decizie rapidă fără a discuta cu cei implicați. Ăntre ei și campioana de anul trecut, Ash Barty.
Nu am discutat cu Guy Forget, dar sunt bucuroasă că au decis amânarea turneului. Sper să am șansa de a-mi apăra trofeul în spetmbrie. Sunt pregătită de asta și voi lupta pentru a repeta performanța din 2019. Sunt lucru mai importante în lume în acest moment decât sportul. Vreau să fac tot ce pot pentru a fi sănătoasă și să ajut și pe alții să fie sănătoși

Trei luni de stop

Ultimul meci al lui Barty a fost în februarie când a pierdut în fața Petrei Kvitova, în semifinala de la Qatar Open și va avea mult de așteptat pentru următoarea partidă. WTA a anunțat suspendarea tuturor turneelor până pe 7 iunie. Această decizie este cumulată cu înghețarea clasamentului WTA, unde Barty este lider.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo