Irina Begu și Nadia Podoroska au câștigat în fața capilor de serie numărul 4 cu 7-5, 3-6, 6-3, după 2 ore și 15 minute.
În turul 3, Irina Begu şi Nadia Podoroska vor confrunta perechea franceză alcătuită din Clara Burel și Chloe Paquet, cele care cu o zi înainte le-au eliminat pe Raluca Olaru și Nadiya Kichenok.
Pentru accederea în turul trei al probei de dublu feminin, cele două sportive vor fi recompensate 38.272 euro și 240 de puncte WTA.
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
IERI LA 12:43

Tecău, în sferturi la Roland Garros

Horia Tecău și Kevin Krawietz (Germania), capi de serie numărul 9 la Grand Slam-ul de la Roland Garros, s-au calificat şi ei în sferturile de finală ale probei de dublu masculin a competiției, după ce au învins perechea Jamie Murray (Anglia)/Bruno Soares (Brazilia).
Cuplul româno-german s-a impus în fața capilor de serie numărul 7, în trei seturi, cu 6-3, 3-6, 6-3, după un meci care a durat o oră și 38 de minute.
Tecău și Krawietz au pierdut un singur game pe propriul serviciu, în setul doi, și au făcut 2 break-uri, în cele două seturi câștigate, care s-au dovedit decisive.
Cei doi au fost puși în dificultate în debutul setului decisiv, când au salvat două mingi de break.
Un alt moment decisiv al meciului a fost la 5-3, în decisiv, când au servit pentru meci și au fost din nou puși în situația de a contracara o minge de break a adversarilor. În cele din urmă au reușit să treacă în avantaj și să valorifice a doua minge de meci.
În sferturile de finală, Tecău și Krawietz vor avea un meci dificil, urmând să întâlnească favoriții numărul 3, perechea alcătuită din columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah.
Pentru prezența în sferturile de finală, pe tabloul de dublu masculin Horia Tecău și Kevin Krawietz vor fi recompensați cu 65.062 euro și 360 de puncte ATP.
Cea mai bună performanță a lui Tecău, în proba de dublu, la Roland Garros, este o semifinală, în 2015. El a mai atins faza sferturilor în 2011 și 2019.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
"Le-am zis de atunci <Tăceți naibii din gură>!". Navratilova îi ia apărarea Emmei Răducanu
13/09/2021 LA 08:28
US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11