Irina Begu și Nadia Podoroska au câștigat în fața capilor de serie numărul 4 cu 7-5, 3-6, 6-3, după 2 ore și 15 minute.
În turul 3, Irina Begu şi Nadia Podoroska vor confrunta perechea franceză alcătuită din Clara Burel și Chloe Paquet, cele care cu o zi înainte le-au eliminat pe Raluca Olaru și Nadiya Kichenok.
Pentru accederea în turul trei al probei de dublu feminin, cele două sportive vor fi recompensate 38.272 euro și 240 de puncte WTA.
Australian Open
Clasări mai bune pentru românce după Australian Open 2022! Pe cât ar putea ajunge Simona Halep
ACUM 3 ORE

Tecău, în sferturi la Roland Garros

Horia Tecău și Kevin Krawietz (Germania), capi de serie numărul 9 la Grand Slam-ul de la Roland Garros, s-au calificat şi ei în sferturile de finală ale probei de dublu masculin a competiției, după ce au învins perechea Jamie Murray (Anglia)/Bruno Soares (Brazilia).
Cuplul româno-german s-a impus în fața capilor de serie numărul 7, în trei seturi, cu 6-3, 3-6, 6-3, după un meci care a durat o oră și 38 de minute.
Tecău și Krawietz au pierdut un singur game pe propriul serviciu, în setul doi, și au făcut 2 break-uri, în cele două seturi câștigate, care s-au dovedit decisive.
Cei doi au fost puși în dificultate în debutul setului decisiv, când au salvat două mingi de break.
Un alt moment decisiv al meciului a fost la 5-3, în decisiv, când au servit pentru meci și au fost din nou puși în situația de a contracara o minge de break a adversarilor. În cele din urmă au reușit să treacă în avantaj și să valorifice a doua minge de meci.
În sferturile de finală, Tecău și Krawietz vor avea un meci dificil, urmând să întâlnească favoriții numărul 3, perechea alcătuită din columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah.
Pentru prezența în sferturile de finală, pe tabloul de dublu masculin Horia Tecău și Kevin Krawietz vor fi recompensați cu 65.062 euro și 360 de puncte ATP.
Cea mai bună performanță a lui Tecău, în proba de dublu, la Roland Garros, este o semifinală, în 2015. El a mai atins faza sferturilor în 2011 și 2019.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Irina Begu, OUT în turul 2 la Australian Open 2022! Românca, învinsă de Elise Mertens la Melbourne
20/01/2022 LA 03:29
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
19/01/2022 LA 12:44