Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Singura jucătoare de care Halep pare să se teamă înainte de Roland Garros: "E greu cu ea"

Cristian Mihală

Actualizat 21/09/2020 la 13:58 GMT+3

Simona Halep pregătește finala de la Roma, împotriva Karolinei Pliskova, dar a avut timp să vorbească despre o sportivă care a impresionat-o în actualul sezon: Marketa Vondrousova.

Simona Halep, campioană la Roma

Credit imagine: Eurosport

În vârstă de 21 de ani, Marketa Vondrousova a urcat până pe locul 18 WTA, după ce a acces în semifinale la Foro Italico. Cehoaica a fost învinsă acolo de Karolina Pliskova, în două seturi, însă a arătat că performanțele din 2019 nu au fost întâmplătoare.

Vondrousova, impecabilă pe zgură, înainte de Roland Garros 2020

Anul trecut, Vondrousova surprindea pe toată lumea, ajungând până în finala de la Roland Garros, iar în acest sezon confirmă că zgura e suprafața ei favorită. Ca atare, înainte de turneul de la Paris, transmis în direct de Eurosport, cehoaica se anunță una din marile favorite. Halep, văzută de toți favorita numărul unu la Roland Garros știe foarte bine acest lucru și a admis că Marketa e o adversară incomodă pentru fazele finale ale celui de-al treilea Grand Slam al anului.
"A fost accidentată după Roland Garros, s-a și operat din ce știu eu. E de înțeles forma pe care a avut-o anul ăsta. Este o jucătoare extraordinar de talentată, este foarte isteață în joc, este incredibil de greu de jucat contra ei", a declarat Simona Halep, potrivit digisport.ro.
Extrem de agresivă, Vondrousova mixează fantastic, reușind să își scoată aproape de fiecare dată adversarele din ritm. Are poate cea mai bună scurtă din circuit și impresionează și cu deplasarea fantastică.
Simona Halep are motive să se teamă de cehoaică în perspectiva Roland Garros. În cele două întâlniri directe de până acum, cehoaica a învins-o de fiecare dată pe reprezentanta noastră. O dată chiar pe zgură, la Roma, în 2019. Ambele confruntări au avut nevoie de set decisiv, dar de fiecare dată Vondrousova a fost mai proaspătă pe final, reușind să se impună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo