Tsitsipas, în vârstă de 22 ani, a obţinut cu această ocazie al doilea său trofeu din acest sezon, după ce s-a impus luna trecută în turneul ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, tot pe zgură.
Jucătorul elen, care a cucerit în total şapte titluri în circuitul profesionist de la debutul carierei sale, confirmă astfel forma sa foarte bună, cu o săptămână înaintea startului turneului de Mare Şlem de la Roland Garros. La Paris, Stefanos este văzut de specialişti cu a treia şansă la cucerirea trofeului, după Nadal şi Djokovic.
Stefanos Tsitsipas este tenismanul cu cele mai multe meciuri câştigate (33) de la începutul anului 2021. El a pierdut doar 8 meciuri, 4 dintre ele la primii clasaţi în ierarhia ATP: Djokovic, Nadal, Zverev şi Medvedev.
Roland Garros
Daniil Medvedev s-a calificat în turul 3 la Roland Garros, după o victorie muncită cu Laslo Djere
ACUM 2 ORE
7 seturi a pierdut Tsitsipas la ultimele 3 turnee la care a participat. La Lyon, a cedat o singură manşă.
Meciurile de pe tabloul principal de la Roland Garros se desfășoară în perioada 30 mai-12 iunie şi pot fi urmărite în direct pe Eurosport şi Eurosport Player.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Roland Garros
Rafa Nadal, victorie fără emoții cu Moutet, la Roland Garros! Borna impresionantă atinsă de iberic
ACUM 18 ORE
Roland Garros
Djokovic e în turul 3 la Roland Garros! Sârbul l-a învins pe noul elev al lui Vajda, Alex Molcan
ACUM O ZI