”Mi se rupe inima. Am avut un sezon pe zgură grozav și am avut ghinion cu o accidentare acută chiar acum”, a declarat Barty.
”Este una dificilă. S-a întâmplat ceva acut în weekend și a fost un mic miracol că am reușit să fiu pe teren pentru prima rundă”, a adăugat ea.
Liderul mondial a precizat că accidentarea a venit de nicăieri și nu este ceva ce a mai pățit în trecut, însă va face tot posibilul pentru a putea juca și în sezonul de iarbă.
Roland-Garros
Mărturia campioanei de junioare de la Roland Garros: "Mi-am văzut cei mai buni prieteni acum 2 ani"
18/06/2021 LA 13:29
”Am făcut ce am putut ca să am o șansă să joc. Dar acum mă voi concentra pe o recuperare cât mai rapidă. Este dezamăgitor, dar nu mă pachinez, știu ce se întâmplă și voi lucra din greu ca să revin pe teren cât de curând posibil”, a precizat australianca.

ROLAND GARROS 2021 | ASHLEIGH BARTY, OUT ÎN TURUL AL DOILEA LA PARIS

Acum, după retragerea australiencei din turneu și după abandonul anunțat de Naomi Osaka în urmă cu câteva zile, cel mai bine clasată jucătoare de pe tabloul feminin de simplu este Aryna Sabalenka, pe care mulți dintre experți o văd una dintre favorite la câștigarea marelui trofeu la Paris, alături de campioana en-titre, Iga Swiatek.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Este cel de-al doilea turneu consecutiv la care Ashleigh Barty abandonează, după ce la Roma s-a retras în sferturile de finală. Magda Linette, din Polonia, o va întâlni pe Ons Jabeur în runda următoare. Sportiva din Tunisia este favorita numărul 25 pe tabloul de simplu feminin.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland-Garros
Roland Garros 2021: Top 5 cele mai amuzante momente petrecute la Paris la ediția din acest an
15/06/2021 LA 09:39
Roland-Garros
Djokovic, "rege" la Roland Garros. TOP 5 lovituri ale unei finale de poveste
14/06/2021 LA 04:35