Williams a declarat că trebuie să i se permită japonezei să ia propriile decizii.
”Îmi pare rău de Naomi. Simt că aș vrea să o îmbrățișez pentru că știu cum e. După cum am mai spus, am fost și eu în astfel de momente. Avem personalități diferite iar oamenii sunt diferiți. Eu am un fizic mai impozant, alții sunt mai slabi. Fiecare este diferit și fiecare gestionează lucrurile în felul său”, a declarat Williams după victoria în fața Irinei Begu, în prima sesiune de seară din istoria Roland Garros.
”Trebuie să o lăsăm să gestioneze situația așa cum vrea, în cel mai bun mod în care consideră ea că este potrivit, doar asta pot să spun. Cred că face tot ce poate”, a adăugat Serena.
Roland-Garros
New Kid on the Block: Alejandro Davidovich Fokina
17/04/2022 LA 07:41
Naomi Osaka a anunțat aseară, pe contul persona de Twitter, că se retrage de la Roland Garros. Decizia vine ca urmare a presiunii la care a fost supusă nipona din cauza hotărârii sale de a boicota conferințele de presă de la Grand Slam-ul parizian.

Mesajul lui Naomi Osaka

”Salutare tuturor! Nu este o situație pe care mi-am imaginat-o sau am intenționat să o creez acum câteva zile. Cred că, acum, cel mai bun lucru pentru turneu, pentru ceilalți jucători și bunăstarea mea este să mă retrag, astfel încât toată lumea să se poată concentra asupra tenisului care se desfășoară la Paris. Nu am vrut niciodată să atrag atenția și accept că nu am ales momentul ideal de a transmite acest mesaj, iar acesta ar fi putut fi mai clar.
Mai important, nu aș banaliza niciodată sănătatea mintală și nici nu aș folosi acest termen foarte ușor. Adevărul este că am suferit crize lungi de depresie de la US Open, în 2018 și mi-a fost foarte greu să fac față acestui lucru.", și-a început Osaka mesajul postat pe contul personal de Twitter.
”Deși presa de tenis a fost întotdeauna amabilă cu mine (și vreau să-mi cer scuze mai ales pentru toți jurnaliștii pe care i-am rănit), nu sunt un vorbitoare în public naturală și sufăr valuri uriașe de anxietate înainte de a vorbi cu presa mondială Devin foarte nervoasă și mi se pare stresant să încerc mereu să mă angajez și să dau cele mai bune răspunsuri pe care le pot da. Aici, la Paris, mă simțeam deja vulnerabilă și anxioasă, așa că îmi voi lua timp departe de teren acum”, a continuat ea.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland-Garros
Mărturia campioanei de junioare de la Roland Garros: "Mi-am văzut cei mai buni prieteni acum 2 ani"
18/06/2021 LA 13:29
Roland-Garros
Roland Garros 2021: Top 5 cele mai amuzante momente petrecute la Paris la ediția din acest an
15/06/2021 LA 09:39