”Naomi este o sportivă și o persoană incredibilă, activismul ei a avut un mare impact, dar când ești atât de tânăr cu atâta responsabilitate, este inevitabil să se întâmple ce s-a întâmplat”, a afirmat Hamilton.
”A fost incredibil de curajoasă și acum trebuie ca cei care au puterea să se gândească cum vor reacționa pentru că felul în care au ales să reacționeze, cu acea amendă, nu a fost deloc bine”, a adăugat el.
”Cineva care vorbește despre sănătatea ei mintală și apoi să fie amendată... nu este în regulă. Ar fi putut să gestioneze mai bine situația și trebuie să analizeze totul și să găsească o modalitate mai bună de a naviga astfel de situații în viitor”, a precizat Hamilton.
Roland-Garros
Mărturia campioanei de junioare de la Roland Garros: "Mi-am văzut cei mai buni prieteni acum 2 ani"
18/06/2021 LA 13:29

Naomi Osaka s-a retras de la Roland Garros

Naomi Osaka a fost în centrul unui episod extrem de controversat, care a făcut înconjurul lumii în ultimele zile. Înaintea turneului de la Roland Garros, nipona a anunțat că va boicota conferințele de presă, motivând că prezența în fața jurnaliștilor după fiecare meci îi afectează sănătatea mintală.
Osaka și-a urmat planul și după ce a eliminat-o pe Patricia Țig în primul tur a refuzat să se prezinte în sala de conferințe pentru a răspunde la întrebările jurnaliștilor. Organizatorii turneului de la Paris au amendat-o pe niponă și au făcut front comun cu omologii de la celelalte turnee de Grand Slam, emițând un comunicat prin care o avertizau pe a 2-a jucătoare a lumii că riscă pedepse mult mai mari dacă va continua cu astfel de demersuri, mergând până la excluderea din competiții.
Osaka nu a rezistat presiunii la care a fost supusă în ultimele zile și a decis să se retragă de la Roland Garros, explicându-și decizia printr-o postare pe conturile rețelelor de socializare.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland-Garros
Roland Garros 2021: Top 5 cele mai amuzante momente petrecute la Paris la ediția din acest an
15/06/2021 LA 09:39
Roland-Garros
Djokovic, "rege" la Roland Garros. TOP 5 lovituri ale unei finale de poveste
14/06/2021 LA 04:35