Andrey Rublev părea să aibă victoria asigurată în primul tur de la Roland Garros, adversarul său fiind germanul Jan-Lennard Struff, locul 64 mondial. Cu toate acestea, lucrurile nu au mers deloc conform planului pentru favoritul cu numărul șapte de pe tabloul turneului francez.
Struff a început în forță, profitând și de câteva erori neforțate ale rusului, însă în mare parte bazându-se pe propriul joc excelent. Germanul a jucat extraordinar în primele seturi și a dominat partida, reușind 15 ași pentru a-și adjudeca prima parte a partidei 6-3, 7-6 în fața unui Rublev care nu se regăsea.
Roland-Garros
Mărturia campioanei de junioare de la Roland Garros: "Mi-am văzut cei mai buni prieteni acum 2 ani"
18/06/2021 LA 13:29

Roland Garros 2021: Struff produce surrpiza

Cu toate acestea, Rublev s-a mobilizat excelent și și-a amintit că a revenit dintr-o situație similară anul trecut tot în primul tur de la Roland Garros. Atunci, rusul a fost condus în două seturi de Querrey însă s-a calificat în cele din urmă.
Așadar Rublev s-a pus pe treabă, a eliminat erorile din joc, a jucat mai agresiv și în cele din urmă a câștigat următoarele două seturi cu 6-4, 6-3 și părea că se află pe drumul spre o victorie neverosimilă.
Însă Struff a dat dovadă de un spirit de luptă extraordinar și nu s-a lăsat descurajat de revenirea jucătorului rus iar în cele din urmă, grație și unui serviciu care a continuat să fie impecabil, s-a impus în setul decisiv cu 6-4 pentru a provoca ceea ce a fost până acum cea mai mare surpriză de pe tabloul masculin.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland-Garros
Roland Garros 2021: Top 5 cele mai amuzante momente petrecute la Paris la ediția din acest an
15/06/2021 LA 09:39
Roland-Garros
Djokovic, "rege" la Roland Garros. TOP 5 lovituri ale unei finale de poveste
14/06/2021 LA 04:35