”O susțin. Cred că a fost foarte curajoasă făcând asta. Îmi pare foarte rău că trece prin aceste momente grele și că suferă”, a declarat Djokovic după victoria sa din primul tur de la Roland Garros.
”A fost o decizie curajoasă din partea ei. Dacă are nevoie să-ți ia timp liber și să se odihnească, atunci asta trebuia să facă și eu respect asta. Sper că se va întoarce mai puternică”, a adăugat sârbul.

Novak Djokovic, critic la adresa Grand Slam-urilor

Roland-Garros
New Kid on the Block: Alejandro Davidovich Fokina
17/04/2022 LA 07:41
”Grand Slam-urile se protejează și își protejează interesele. Normal că se vor asigura că noi respectăm regulile. Altfel vom plăti amenzi și vom fi sancționați. Nu mă miră că asta a fost reacția lor.
Înainte media tradițională era singurul mod în care puteam ajunge la fani însă în ultimii 5-10 ani, nu mai este așa. Avem propriile platforme, avem conturile de social media prin care putem să comunicăm direct cu fanii. Naomi este foarte tânără și a crescut cu rețelele sociale și abilitatea de a comunica prin propriile canale”, a precizat Djokovic.
Naomi Osaka a anunțat pe contul personal de Twitter că se retrage de la Roland Garros. Decizia a venit ca urmare a presiunii la care a fost supusă nipona din cauza hotărârii sale de a boicota conferințele de presă de la Grand Slam-ul parizian.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland-Garros
Mărturia campioanei de junioare de la Roland Garros: "Mi-am văzut cei mai buni prieteni acum 2 ani"
18/06/2021 LA 13:29
Roland-Garros
Roland Garros 2021: Top 5 cele mai amuzante momente petrecute la Paris la ediția din acest an
15/06/2021 LA 09:39