Norrie se afla în forma vieții lui la debutul meciului cu Nadal și părea că britanicul poate chiar avea o șansă: meciul a început cu un 0-30 pe serviciul lui Nadal. Poate era un semn pentru un miracol? Nu chiar.
Rafa și-a revenit rapid și a făcut patru puncte simple pentru a-și câștiga în cele din urmă mai greu decât și-ar fi dorit primul serviciu al meciului. Spaniolul și-a folosit cu eficacitate mult temutul forehand, însă Norrie a demonstrat că poate ține pasul din spatele terenului. Asta nu a durat prea mult însă: deși a salvat două mingi de break, Norrie și-a pierdut în cele din urmă serviciul la 3-2 pentru Nadal.
Roland-Garros
Mărturia campioanei de junioare de la Roland Garros: "Mi-am văzut cei mai buni prieteni acum 2 ani"
18/06/2021 LA 13:29
De aici înainte setul a aparținut celui care s-a impus de 13 ori la Roland Garros iar Nadal a câștigat prima parte a partidei fără probleme adjudecându-și astfel al 30-lea set consecutiv pe zgura de la Roland Garros.
Al doilea set a început furtunos pentru Norrie iar britanicul a obținut un break neașteptat chiar de la prima încercare. Minunea nu a durat mult însă pentru că agresivitatea lui Nadal i-a adus imediat rebreak-ul. Cu toate acestea, al doilea set a fost unul cu adevărat nebun: au urmat alte două break-uri dar în cele din urmă Nadal a fost cel cu un break în plus, care i-a adus și al doilea set. Norrie a avut un nivel mult mai bun în a doua parte a meciului, dar spaniolul a fost pur și simplu prea bun.
Al treilea set a fost și el controlat de matador iar în cele din urmă Rafa Nadal s-a impus în minimul de seturi 6-3, 6-3, 6-3.
Roland-Garros
Roland Garros 2021: Top 5 cele mai amuzante momente petrecute la Paris la ediția din acest an
15/06/2021 LA 09:39
Roland-Garros
Djokovic, "rege" la Roland Garros. TOP 5 lovituri ale unei finale de poveste
14/06/2021 LA 04:35