Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția WTA și ATP după amânarea Roland Garros :”Cresc șansele ca fanii să fie prezenți”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 08/04/2021 la 11:09 GMT+3

Roland Garros a fost amânat cu o săptămână din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus din Franța.

Les tribunes vides de Roland-Garros en 2020

Credit imagine: Getty Images

Drept urmare, WTA și ATP au emis un comunicat comun în urma anunțului făcut de Federația Franceză de Tenis.
”Tenisul a avut nevoie de o abordare agilă în ultimele 12 luni pentru a gestiona provocările aduse de pandemie și așa va fi și în continuare. Decizia de a amâna startul Roland Garros cu o săptămână a fost luată în contextul unor restricții mai dure din Franța iar timpul adițional va crește șansele ca meciurile să se desfășoare cu fani în tribune.
Atât WTA cât și ATP colaborează cu toate părțile afectate de amânare pentru a optimiza calendarul pentru jucători și jucătoare, turnee și fani, înainte și după Roland Garros. Vor fi comunicate noi informații când va fi cazul”, se arată în comunicatul emis.

ROLAND GARROS A FOST AMÂNAT

Informația oferită de jurnaliștii francezi s-a confirmat. Organizatorii Roland Garros au informat joi că turneul din Paris va fi decalat cu o săptămână. Astfel, meciurile de pe tabloul principal vor avea loc în perioada 30 mai - 13 iunie.
”Federația Franceză de Tenis, în acord cu autoritățile franceze și autoritățile internaționale din tenis, a luat decizia responsabilă de a amâna Roland Garros 2021 cu o săptămână”, au anunțat francezii.
Franța a intrat în a treia carantină națională de sâmbătă pentru a controla răspândirea coroanvirusului, deși sportul profesionist și-a continuat, în mare parte, activitatea. O excepție este cursa de o zi Paris-Roubaix, cea care a fost amânată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo