Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexander Zverev s-a săturat de mediatizarea lui Carlos Alcaraz: "La Djokovic și Nadal e justificat"

Irina Aldea

Actualizat 30/05/2022 la 17:39 GMT+3

Alexander Zverev se va duela marți la Roland Garros cu Carlos Alcaraz. Germanul a spus la Paris că i se pare că ceilalți tenismeni sunt neglijați pe lângă tânărul spaniol care obține victorie după victorie în circuit.

Alexander Zverev bei den French Open in Paris

Credit imagine: Imago

Alexander Zverev s-a plâns la Roland Garros de programul anunțat de organizatori până acum și a trimis săgeți înspre aceștia cu privire la importanța pe care i-o dau lui Carlos Alcaraz. Deși germanul se aștepta ca meciul lui cu spaniolul să aibă loc în sesiunea de seară, organizatorii l-au surprins și l-au programat al treilea pe Arena Philippe Chatrier, după ora 16, ora României.
Ultimele două meciuri ale lui Carlos Alcaraz au avut loc pe terenul central, în timp ce Zverev a jucat pe al doilea cel mai important teren, Suzanne Lenglen: "Înțeleg că este un tânăr superstar, este interesant să îl urmărești. Dar mi se pare că alți jucători sunt neglijați. Nu m-aș numi un jucător de tenis rău. Puteți vorbi și cu mine despre tenis, asta mi se pare că se întâmplă. Faptul că Rafa și Nole primesc tratament special este total justificat, dar în celălalt caz nu-mi pot explica", a spus Zverev la Roland Garros.
CITEȘTE ȘI:

Alexander Zverev s-a săturat de mediatizarea lui Carlos Alcaraz

Alexander Zverev și Carlos Alcaraz s-au întâlnit până în prezent de trei ori în circuit, iar germanul conduce cu 2-1. Primele două partide au avut loc în 2021, atunci când ibericul încă nu explodase la nivelul la care se află acum. Prima lor confruntare a avut loc la Acapulco, acolo unde Zverev s-a impus în primul tur cu 6-3, 6-1.
Al doilea duel direct a avut loc la Viena în semifinale. Tot germanul s-a impus și atunci, cu scorul de 6-3, 6-3. În cea de-a treia confruntare, lucrurile au stat total diferit. În finala de la Madrid de anul acesta, Alcaraz a dictat ritmul partidei și a cedat doar patru game-uri în fața favoritului numărul 2 de la Caja Magica. Rămâne de văzut cum se va descurca acum Alcaraz în fața germanului, în sistemul cel mai bun din 5 seturi.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 30 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo