Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz, avertisment clar pentru Djokovic și Nadal înainte de Roland Garros: "Sunt pregătit!"

Irina Aldea

Actualizat 18/05/2022 la 16:16 GMT+3

Carlos Alcaraz e unul dintre principalii favoriți la câștigarea titlului la Roland Garros 2022. Ibericul e conștient de asta și spune că e 100% pregătit pentru această provocare.

Carlos Alcaraz

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz a uimit lumea tenisului mondial cu titluri cucerite la Miami, Barcelona și Madrid. În vârstă de doar 19 ani, spaniolul i-a învins pe Nadal și Djokovic în capitala Spaniei și a demonstrat că se poate oricând lua la trântă cu titanii sportului alb, fără a se teme vreo clipă că va fi învins.
La Roland Garros, Alcaraz va fi într-o situația diferită. Carlitos, așa cum îi place să i se spună, va fi nevoit să reziste timp de 2 săptămâni și să câștige 7 meciuri pe sistemul cel mai bun din 5 seturi pentru a cunoaște triumful pe una dintre cele mai mari scene din tenis, Roland Garros. Deși pare copleșitor, Carlos Alcaraz promite că e pregătit să câștige trofeul.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz, avertisment clar pentru Djokovic și Nadal, înainte de Roland Garros 2022

Carlos Alcaraz i-a învins în mod succesiv pe Rafael Nadal, Novak Djokovic și Alexander Zverev înainte de a ridica trofeul la Madrid. Absent la turneul de la Roma, tânărul spaniol și-a luat timp pentru a da timp câtorva accidentări să se vindece. Acum, puștiul e unul dintre favoriți la câștigarea marelui trofeu, alături de Nadal, Djokovic și chiar Tsitsipas, finalist anul trecut la Paris.
Cine câștigă Roland Garros 2022 la masculin?
Întrebat de cotidianul argentinian La Nacion cu câteva zile înainte de a juca la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, al 6-lea jucător al lumii nu se teme să aibă ambiții foarte mari. "Nu mi-e teamă să spun că sunt pregătit să câștig un Grand Slam. Fizic, mă simt foarte bine. Sunt puternică din punct de vedere mental. Sunt un jucător puternic și, în cele din urmă, de asta este nevoie pentru a câștiga un Grand Slam. Acum nivelul mă ajută. Mă simt bine și sunt destul de încrezător. Sunt o mulțime de lucruri care mă pot pune în dificultate, dar nu mi-e teamă să spun că sunt pregătit să le fac față", a spus Alcaraz pentru sursa citată.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo