Bianca Andreescu nu a reușit să-și depășească cea mai bună performanță a carierei la Roland Garros. Canadianca de origine română a pierdut în turul secund în fața Belindei Bencic, scor 2-6, 4-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 22 de minute.
La finalul partidei, Bianca a dovedit că a trecut repede peste acest eșec și a fost foarte amabilă, oferind un scurt interviu în limba română. Campioana de la US Open din 2019 a recunoscut că se aștepta la mai mult de la Grand Slam-ul parizian, dar este conștientă că nu are nimic altceva de făcut decât să muncească mai mult pentru a reveni în top.
"Chiar nu știu ce s-a întâmplat cu mine azi. Am fost foarte precipitată, chiar nu știu, cred că mental, poate fizic (n.r. nu a fost la un nivel ridicat). Dar acum trebuie să revin la antrenamente, să muncesc mult fizic, ca să devin mai bună. Eu chiar am crezut că o să mă descurc bine la acest turneu, după evoluțiile din celelalte turnee pe zgură, dar asta-i viața și acum trebuie să muncesc", a spus Bianca Andreescu în exclusivitate pentru Eurosport.
Tenis
Simona Halep, reacție de mare campioană, după ultimul meci al lui Flipkens: "Azi nu e despre mine"
ACUM O ORĂ
Citește și:

Bianca Andreescu crede că Simona Halep poate câștiga la Roland Garros

Bianca nu și-a ascuns niciodată dragostea pentru România, țară în care s-a născut. Sportiva a mărturisit încă o dată că țara noastră va fi întotdeauna în inima ei și le-a transmis un mesaj fanilor de aici.
"România este foarte mare în inima mea, pentru că părinții sunt de acolo, toată familia. Chiar simt iubirea și susținerea voastră și chiar vă iubesc", a spus Bianca.
Întrebată despre cât de departe paote ajunge Simona Halep la Roland Garros, Bianca Andreescu e de părere că românca poate merge până la capăt, argumentând că are o echipă foarte puternică în spate: "Cred că Simona poate să se descurce foarte bine, cred că are o echipă foarte bună și cred că poate să câștige".

Bianca Andreescu, mesaj emoționant de la Paris: "România este foarte mare în inima mea"

Simona Halep va juca joi în turul secund de la Roland Garros. Adversară îi va fi chinezoaica Qinwen Zheng, iar partida va începe în jurul orei 16:00, putând fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/24/3379443.jpg
Wimbledon
Flipkens, ovaționată la Wimbledon, după ce s-a retras: "Ultimul meci cu Simona Halep, o onoare!"
ACUM O ORĂ
Wimbledon
Simona Halep știe cu cine joacă în turul 3 la Wimbledon, dacă trece de Kirsten Flipkens
ACUM 3 ORE