Simona Halep și Patrick Mouratoglou au început să lucreze împreună de la începutul lunii aprilie, iar cei doi s-au declarat încântați de cum merge colaborarea, după două turnee în care românca a ajuns până în sferturile de finală, la Madrid, și în turul 2 la Roma. Fostul lider mondial din WTA nu este deloc descurajată, ba dimpotrivă, are încredere că poate reveni în top.
Ilie Năstase este de părere că în jocul Simonei Halep există schimbări în bine după angajarea antrenorului Patrick Mouratoglou. În plus, fostul mare jucător de tenis are un sfat pentru ca Simona Halep să revină în topul WTA, dar spune că nu e obligată să revină pentru că ea deja a fost locul 1 în lume, o reușită spectaculoasă.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Halep și Mouratoglou "iau pe sus" Wimbledon-ul! Mesajul francezului înainte de meciul cu Flipkens
ACUM 3 ORE

Ce spune Ilie Năstase despre colaborarea Simona Halep – Patrick Mouratoglou

"Asta trebuie întrebată Simona, ea ştie (n.r. dacă este Mouratoglou antrenorul potrivit pentru Halep), ea l-a angajat. O schimbare este serviciul doi care e mai puternic (n.r. ca urmare a antrenamentelor cu Mouratoglou). Dar o să se vadă schimbări în timp, nu putem după două săptămâni să cerem ca Simona să fie numărul unu din nou. Pentru că e greu. Simona Halep nu e obligată să revină în Top 10, ea a fost numărul 1. Eu i-am spus să joace turneele mai mari, adică să meargă la turneele de Grand Slam.
Însă probabil că e un regulament conform căruia dacă nu joci în 14 turnee nu îţi dau puncte. Şi atunci de asta joacă. La Roland Garros eu spun să o lăsăm să joace. Are un antrenor care îi convine acum şi merge înainte. A pierdut două turnee, nu a pierdut totul. Un pronostic la Roland Garros e greu de dat. E fata asta din Polonia (n.r. - Iga Swiatek, numărul unu mondial), mai e şi tunisianca (n.r. - Ons Jabeur, numărul șase mondial), sunt multe jucătoare periculoase acolo. Şi toate vor să o bată pe Simona, este clar", a spus Ilie Năstase, potrivit HotNews.ro.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Simona Halep - Kirsten Flipkens LIVE TEXT, în turul 2 la Wimbledon, de la ora 19! Românca, favorită
ACUM 6 ORE
Wimbledon
Ora de start a meciului Simona Halep - Kirsten Flipkens, în turul 2 la Wimbledon
ACUM 21 ORE