Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mats Wilander știe cine câștigă Roland Garros 2022! "Pariul" suedezului: "Sunt multe motive!"

Irina Aldea

Actualizat 17/05/2022 la 20:37 GMT+3

Mats Wilander a vorbit de curând despre favoriții la câștigarea Roland Garros 2022. Fostul campion suedez e de părere că există un favorit clar în lupta pentru marele trofeu la Paris, iar acela este Novak Djokovic.

Novak Djokovic, titlul #6 la Roma, al 38-lea Masters al carierei, după finala cu Stefanos Tsitsipas

Novak Djokovic pare să-și fi atins ritmul chiar înainte de Roland Garros, când a câștigat primul său titlu al anului la Roma, după finala disputată în compania lui Stefanos Tsitsipas. Într-un interviu acordat pentru Marca, fostul număr 1 mondial, Mats Wilander, a declarat că Novak Djokovic este favorit la Roland Garros, având în vedere parcursul pe care l-a avut la Roma. El a mai spus că, după ce nu și-a putut apăra titlul la Melbourne, Djokovic va avea probabil sentimente de răzbunare care îl vor motiva să câștige la Paris.
"Din mai multe motive trebuie să spun că Novak Djokovic se va impune la Roland Garros anul acesta. În primul rând pentru că tocmai a câștigat la Roma și asta îi va da încredere; apoi pentru că eu cred că are în el un sentiment de răzbunare după tot ce i s-a întâmplat în ultimele luni... Faptul că nu a putut juca la Australian Open. El este campionul en-titre, va vrea să confirme", a spus Wilander.
CITEȘTE ȘI:

Mats Wilander pariază pe Novak Djokovic la Roland Garros 2022

Djokovic va vâna al treilea său titlu la Roland Garros și va dori să îl egaleze pe Rafael Nadal la titlurile de Grand Slam. În acest moment, sârbul are cu un titlu major mai puțin decât rivalul său. Șansele lui Nadal de a câștiga un al 14-lea titlu la Roland Garros par să fie în pericol după ce o accidentare la picior a revenit la Roma, în meciul din optimi, cu Denis Shapovalov.
Cine câștigă Roland Garros 2022 la masculin?
În acest context, Mats Wilander crede că Djokovic e principalul favorit la Roland Garros 2022: "Și-a demonstrat că poate reveni la meciuri lungi, în ciuda înfrângerii cu Alcaraz de la Madrid, care a fost pe muchie de cuțit. La Monte Carlo a dat o impresie proastă la finalul meciului cu Davidovich Fokina, părea obosit. Acum este mai bine și pare că este pregătit. El este favorit la Paris în opinia mea", a mai spus Wilander.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo