Novak Djokovic pare să-și fi atins ritmul chiar înainte de Roland Garros, când a câștigat primul său titlu al anului la Roma, după finala disputată în compania lui Stefanos Tsitsipas. Într-un interviu acordat pentru Marca, fostul număr 1 mondial, Mats Wilander, a declarat că Novak Djokovic este favorit la Roland Garros, având în vedere parcursul pe care l-a avut la Roma. El a mai spus că, după ce nu și-a putut apăra titlul la Melbourne, Djokovic va avea probabil sentimente de răzbunare care îl vor motiva să câștige la Paris.
"Din mai multe motive trebuie să spun că Novak Djokovic se va impune la Roland Garros anul acesta. În primul rând pentru că tocmai a câștigat la Roma și asta îi va da încredere; apoi pentru că eu cred că are în el un sentiment de răzbunare după tot ce i s-a întâmplat în ultimele luni... Faptul că nu a putut juca la Australian Open. El este campionul en-titre, va vrea să confirme", a spus Wilander.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Nu e prima dată când Rafa apelează la injecții pentru a concura! Dezvăluirea lui Toni Nadal
11/06/2022 LA 07:51

Mats Wilander pariază pe Novak Djokovic la Roland Garros 2022

Djokovic va vâna al treilea său titlu la Roland Garros și va dori să îl egaleze pe Rafael Nadal la titlurile de Grand Slam. În acest moment, sârbul are cu un titlu major mai puțin decât rivalul său. Șansele lui Nadal de a câștiga un al 14-lea titlu la Roland Garros par să fie în pericol după ce o accidentare la picior a revenit la Roma, în meciul din optimi, cu Denis Shapovalov.
CINE CÂȘTIGĂ ROLAND GARROS 2022 LA MASCULIN?
În acest context, Mats Wilander crede că Djokovic e principalul favorit la Roland Garros 2022: "Și-a demonstrat că poate reveni la meciuri lungi, în ciuda înfrângerii cu Alcaraz de la Madrid, care a fost pe muchie de cuțit. La Monte Carlo a dat o impresie proastă la finalul meciului cu Davidovich Fokina, părea obosit. Acum este mai bine și pare că este pregătit. El este favorit la Paris în opinia mea", a mai spus Wilander.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros
Directorul WADA a reacționat, după ce Nadal a fost criticat pentru injecțiile primite la Paris
09/06/2022 LA 16:11
Roland Garros
Nadal, pus la zid pentru injecțiile primite la Paris: "Dacă se întâmpla în ciclism, era suspendat!"
09/06/2022 LA 12:55