Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ora de start a meciului Djokovic - Nadal, la Roland Garros! Organizatorii au anunțat programul de marți la Paris

Irina Aldea

Actualizat 31/05/2022 la 12:13 GMT+3

Novak Djokovic și Rafael Nadal se vor duela marți la Roland Garros într-un meci istoric, în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Organizatorii au anunțat ora de start a partidei din sferturile de finală, iar meciul e programat în sesiunea de seară.

Nadal (r.) befürwortet Djokovic-Start in Melbourne

Credit imagine: SID

Novak Djokovic și Rafael Nadal se vor întâlni marți la Roland Garros pentru a 59-a oară în circuit, un record absolut în materie de rivalitate în circuitul masculin de tenis. De această dată, duelul direct va avea loc ceva mai devreme decât ne-am obișnuit, nu în finală, nici măcar în semifinale, ci în sferturile de finală.
Unibet - Roland Garros 2022
Organizatorii au anunțat de curând ora de start a meciului Djokovic - Nadal. Duelul e programat în sesiunea de seară pe Arena Philippe Chatrier, nu înainte de ora 21.45, ora României. Meciul dintre Alexander Zverev și Carlos Alcaraz e programat al treilea pe principala arenă, după Trevisan - Fernandez și Gauff - Stephens.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic - Rafael Nadal, episodul 59 în tenis, în sferturile de finală de la Roland Garros

Până acum, super-campionii Djokovic și Nadal s-au confruntat de 58 de ori, iar sârbul conduce cu 30-28. Ultima lor confruntare directă a avut loc chiar la Paris, anul trecut, în semifinale, atunci când sârbul s-a impus în 4 seturi în fața spaniolului cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (4), 6-2.
Cine câștigă super-duelul din sferturi la Roland Garros?
Anterior acestei confruntări, Djokovic și Nadal s-au mai întâlnit de două ori în circuit, ambele partide desfășurându-se pe zgură: la Roma și la Paris. La Roma, în finală, Nadal a avut câștig de cauză în 3 seturi, iar anterior, în finala de la Roland Garros din 2020, atunci când ibericul s-a impus în minimum de seturi.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 30 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo