Novak Djokovic și Rafael Nadal se vor întâlni marți la Roland Garros pentru a 59-a oară în circuit, un record absolut în materie de rivalitate în circuitul masculin de tenis. De această dată, duelul direct va avea loc ceva mai devreme decât ne-am obișnuit, nu în finală, nici măcar în semifinale, ci în sferturile de finală.
https://i.eurosport.com/2022/05/25/3379646.jpg
Organizatorii au anunțat de curând ora de start a meciului Djokovic - Nadal. Duelul e programat în sesiunea de seară pe Arena Philippe Chatrier, nu înainte de ora 21.45, ora României. Meciul dintre Alexander Zverev și Carlos Alcaraz e programat al treilea pe principala arenă, după Trevisan - Fernandez și Gauff - Stephens.
Wimbledon
Rafa Nadal a clarificat disputa legată de strigătele lui Sonego
ACUM 2 ORE
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic - Rafael Nadal, episodul 59 în tenis, în sferturile de finală de la Roland Garros

Până acum, super-campionii Djokovic și Nadal s-au confruntat de 58 de ori, iar sârbul conduce cu 30-28. Ultima lor confruntare directă a avut loc chiar la Paris, anul trecut, în semifinale, atunci când sârbul s-a impus în 4 seturi în fața spaniolului cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (4), 6-2.
CINE CÂȘTIGĂ SUPER-DUELUL DIN SFERTURI LA ROLAND GARROS?
Anterior acestei confruntări, Djokovic și Nadal s-au mai întâlnit de două ori în circuit, ambele partide desfășurându-se pe zgură: la Roma și la Paris. La Roma, în finală, Nadal a avut câștig de cauză în 3 seturi, iar anterior, în finala de la Roland Garros din 2020, atunci când ibericul s-a impus în minimum de seturi.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/29/3383852.jpg
Wimbledon
Wilander, convins că Djokovic poate doborî recordul lui Federer la Wimbledon! Care e atuul sârbului
ACUM 20 ORE
Wimbledon
Djokovic nu a dat mâna cu arbitrul, după victoria cu Kecmanovic de la Wimbledon! Explicația sârbului
ACUM 21 ORE