Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ora de start a meciului Irina Begu - Jessica Pegula în optimile de finală la Roland Garros 2022. Anunțul organizatorilor

Irina Aldea

Actualizat 30/05/2022 la 12:03 GMT+3

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunțat programul zilei de luni la Paris, iar Irina Begu și Jessica Pegula vor evolua în a treia partidă de pe terenul Suzanne Lenglen, în jurul orei 16, ora României, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.

Rezumatul victoriei senzaționale obținute de Irina Begu în turul 3 la Roland Garros, cu Jeanjean

Irina Begu, a 63-a jucătoare a lumii, o va întâlni luni la Roland Garros, în faza optimilor de finală, pe americanca Jessica Pegula, ocupanta locului 11 WTA. Deși americanca este mult mai bine clasată, Irina Begu are o șansă uriașă să se califice pentru prima dată în sferturile de finală la Paris, asta pentru că a învins-o de fiecare dată pe sportiva din SUA.
Unibet - Roland Garros 2022
După un prim tur cu Paolini, o adversară abordabilă, Begu a avut apoi un adevărat examen, în fața rusoaicei Alexandrova, cap de serie 30. După ce a trecut de Alexandrova, Irina Begu a făcut un meci mare cu una dintre favoritele publicului francez, Leolia Jeanjean, pe care a învins-o cedând doar 5 game-uri.
CITEȘTE ȘI:

Ora de start a meciului Irina Begu - Jessica Pegula în optimile de finală la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunțat programul zilei de luni, iar meciul dintre Irina Begu și Jessica Pegula va fi al treilea pe arena Suzanne Lenglen și va începe în jurul orei 16, ora României. Duelul singurei reprezentante a României rămasă pe tabloul de simplu feminin va fi în direct pe Eurosport și Eurosport Player, după Kasatkina - Giorgi și Ruud - Hurkacz.
Irina Begu are motive de bucurie pe de o parte. Deși o întâlnește pe favorita numărul 11 în optimile de finală, bilanțul întâlnirilore directe îi este favorabil. Begu și Pegula s-au întâlnit până acum în circuit de două ori, iar românca a ieșit de fiecare dată învingătoare.
Prima întâlnire a avut loc la Indian Wells 2020, acolo unde Irina s-a impus cu scorul de 7-5, 6-1 în optimile de finală. Al doilea duel direct a avut loc Melbourne Summer Set 2, chiar la începutul acestui an. Și de data aceasta, Irina a ieșit învingătoare, ea impunându-se cu scorul de 7-6 (5), 6-3 în primul tur.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 29 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo