Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pliskova, ironie "pe față" pentru Osaka, după ce nipona a spus că nu e motivată să joace la Wimbledon

Irina Aldea

Publicat 26/05/2022 la 13:19 GMT+3

Situația punctelor neacordate la Wimbledon stârnește noi reacții în circuit. De această dată, Karolina Pliskova a oferit un răspuns tăios pentru Naomi Osaka, japoneza spunând că nu e motivată să joace la Londra dacă nu va acumula puncte în clasament.

Karolina Pliskova & Naomi Osaka

Credit imagine: Getty Images

Naomi Osaka a fost eliminată încă din primul tur la Roland Garros de către Amanda Anisimova. Japoneza a vorbit la conferința de presă despre situația fără precedent de la Wimbledon, acolo unde ATP și WTA nu vor acorda puncte în clasament, în urma deciziei organizatorilor de a le interzice participarea tenismenilor ruși și bieloruși.
Osaka a transmis că nu e convinsă că va merge la Wimbledon: "Sunt o jucătoare care este motivată de ideea de a crește în clasament. Intenția acestei măsuri a fost bună, dar excuția... un haos total", a spus Osaka la Roland Garros, în conferința de presă. Karolina Pliskova, de partea cealaltă, a făcut o ironie "pe față" după ce a auzit declarația niponei.
CITEȘTE ȘI:

Karolina Pliskova, ironică la adresa niponei Naomi Osaka, înainte de Wimbledon

"Am mai spus asta, dacă iubești jocul și îți place tenisul, atunci vei merge indiferent dacă primești sau nu puncte în clasament. Bineînțeles, înțeleg situația fiecărei jucătoare în parte. Dacă ești accidentat, atunci e dreptul tău să nu te forțezi, sau dacă nu ai bani să mergi la turneu, înțeleg, asta e altceva. Nu știu ce să zic.
Osaka a spus că nu e motivată să joace fără puncte în clasament, dar ea oricum nu prea joacă niciun turneu, așa că nu cred că lipsa punctelor e motivul real pentru care nu vrea ea să meargă la Wimbledon. Acesta nu va fi cazul meu. Dacă vrei să rămâi acasă, e în regulă, e o lună bună pentru a sta acasă. Pentru mine nu va conta nimic, nici dacă nu vor fi puncte, nici bani, am ratat începutul de sezon și tot ce vreau acum e să joc tenis, deci voi merge fără doar și poate la Wimbledon", a spus Pliskova la conferința de presă de la Roland Garros.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 26 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo