Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafa Nadal a scăpat deja de cârje! Cum a fost surprins campionul de la Roland Garros în Spania

Irina Aldea

Publicat 09/06/2022 la 13:26 GMT+3

Rafael Nadal a sosit în cârje la Mallorca, după prima sesiune din noua terapie încercată. La doar câteva ore, ibericul a apărut la ceremonia de absolvire din cadrul academiei sale fără probleme vizibile la picior.

Nadal, ultimul punct al finalei cu Ruud. Așa a scris Rafa un nou capitol din istoria tenisului

Problemele cauzate de sindromul Muller-Weiss l-au făcut pe Nadal să evolueze la Roland Garros cu injecții care i-au amorțit total piciorul astfel încât să nu mai simtă durerea în timpul antrenamentelor și a meciurilor.Spaniolul a fost prezent la începutul săptămânii la Barcelona pentru noul tratament, iar ieri, la sosirea în Manacor, fanii au rămas șocați să îl vadă pe cel mai titrat jucător din istorie în cârje.
Se pare totuși că grijile suporterilor au fost rapid alungate, asta pentru că la doar câteva ore după apariția în cârje, Rafael Nadal a urcat pe scena din cadrul ceremoniei de absolvire a Școlii Rafa Nadal fără ajutorul cârjelor. Se pare că tratamentul primit la Barcelona prezintă deja primele efecte benefice.
CITEȘTE ȘI:

Rafael Nadal, apariție surpriză fără cârje la Manacor

Campionul spaniol suferă de 18 ani de o osteonecroză a osului navicular - sau scafoidul tarsian -, denumită şi sindromul Muller-Weiss, o maladie degenerativă "cronică şi incurabilă", din cauza căreia el fost nevoit să pună capăt sezonului 2021 în luna august, din cauza durerilor prea puternice. El a revenit în circuit la începutul anului şi a reuşit să cucerească al 21-lea titlu de Grand Slam din cariera sa, în luna ianuarie la Melbourne.
"Este greu să descriu ceea ce simt", a spus Nadal duminică, după câștigarea celui de-al 14-lea trofeu la Paris. Cu doar câteva zile în urma finalei, Nadal sugerase că aceasta ar putea fi ultima sa participare la Roland Garros, dar nu a durat mult până ce s-a răzgândit. Jucătorul iberic a precizat, totodată, că este "incredibil să fii aici la 36 de ani şi să câştigi cel mai important turneu" din carieră.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo