Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafa Nadal, nemulțumit de organizatorii de la Roland Garros! Ce reproș are super-campionul spaniol

Irina Aldea

Publicat 28/05/2022 la 12:29 GMT+3

Rafael Nadal e în optimi la Roland Garros și joacă un tenis de foarte bună calitate. Spaniolul are însă un reproș la adresa organizatorilor celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Rafael Nadal - Botic Van de Zandschulp - Roland-Garros

Rafael Nadal, câștigător a 13 titluri de Grand Slam la Roland Garros, s-a calificat ieri în optimile de finală la Paris, după ce a trecut de olandezul Van De Zandschulp în minimum de seturi. La conferința de presă, spaniolul a vorbit despre aspectele care-i plac și care-i displac la noul Roland Garros, cu multe arene modernizate, principala arena acoperită și nocturnă.
Deși s-a declarat încântat de toate îmbunătățirile pe care francezii le-au făcut la Roland Garros, Nadal a vorbit deschis despre singurul aspect care-l deranjează la Paris: sesiunile de joc de seară. Acestea încep la ora nouă seara (ora locală) și au fost introduse începând cu ediția precedentă a Roland Garros. Până acum, Nadal a jucat un singur meci în sesiunea de seară la Paris, cu Moutet, iar victoria a fost facilă, cedând 8 game-uri.
CITEȘTE ȘI:

Rafael Nadal, deranjat de sesiunile de seară de la Roland Garros

Rafael Nadal e de părere că meciurile puse prea târziu pe zgură dăunează calității partidelor în sine: "Nu-mi plac sesiunile de noapte pe zgură. Sunt foarte clar în acest sens. Nu-mi place să joc pe zgură noaptea pentru că umiditatea este mai mare, mingea este mai lentă şi poate fi foarte grea mai ales când este frig. Cred că face o mare diferenţă în modul în care joci tenis pe zgură noaptea şi ziua", a spus Rafael Nadal.
Pentru un loc în sferturile de finală, Rafa va juca împotriva canadianului Felix Auger-Aliassime, elevul lui Toni Nadal. Dacă va trece de Auger-Aliassime, iar Novak Djokovic va trece de Diego Schwartzman, atunci vom avea un nou super-duel Nadal – Djokovic pe zgura pariziană, după ce la ultimele două ediții s-au întâlnit în finală, respectiv semifinală.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 28 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo