Simona Halep a părăsit încă din prima săptămână de concurs turneul de la Roland Garros, după o înfrângere în trei seturi în fața tinerei chinezoaice, Qinwen Zheng, în turul al doilea. Campioana din 2018 a condus meciul, dar a declarat că "și-a pierdut cumpătul" în setul al doilea înainte de a chema echipa medicală. După meci, ea a declarat că a suferit un atac de panică.
După doar câteva zile de pauză, alegând să le petreacă în România, Simona Halep a revenit la Paris alături de întreaga echipă pentru a se pregăti cum se cuvine de sezonul de iarbă. În mod surprinzător, Patrick Mouratoglou a dus-o pe Simona la antrenamente pe hard, la Tenis Club de Paris. După Roland Garros, Mouratoglou va veni în România împreună cu Simona pentru a participa împreună la Sports Festival, la Cluj. Evenimentul va avea loc vineri, 10 iunie, în BT Arena, înainte de meciul de retragere a lui Horia Tecău.
tweet
Wimbledon
Ora de start a meciului Simona Halep - Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon
ACUM 3 ORE
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep a revenit la Paris, după eliminarea de la Paris, alături de Mouratoglou

Mouratoglou a scris pe Instagram, la câteva fotografii publicate de Simona Halep, că "munca nu se oprește niciodată". Cei de la Tenis Club de Paris au scris și ei un mesaj, alături de o fotografie cu întreaga echipă a Simonei Halep: "Simona Halep, mulțumim că ai ales Clubul de Tenis Paris pentru antrenamentele tale. Este o plăcere să te primim alături de echipa ta".
După eliminarea de la Roland Garros, Simona Halep a revenit în țară pentru o pauză de la tenis. După câteva săptămâni, ea va merge în Marea Britanie pentru a se pregăti pentru al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon. Începând cu 13 iunie, Simona va participa la turneul de la Birmingham, într-o competiție din categoria WTA 250.
Apoi, între 19 și 25 iunie, Simona se va afla la Bad Homburg la un alt turneu din categoria WTA 250. Mai apoi, începând cu 27 iunie, sportiva noastră va concura la Wimbledon, la prima apariție după câștigarea trofeului din 2019, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Meciul cu Frech, "o formalitate" pentru Simona Halep la Wimbledon! Pronosticul dat de americani
ACUM 5 ORE
Wimbledon
Frech vrea să obțină prima victorie în fața Simonei Halep la Wimbledon! "Mă aștept la un meci greu"
ACUM 9 ORE