Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a revenit la Paris, după eliminarea de la Roland Garros: "Munca nu se oprește niciodată"

Irina Aldea

Actualizat 02/06/2022 la 15:17 GMT+3

Simona Halep a fost eliminată în turul 2 la Roland Garros și a plecat acasă pentru o mică pauză, însă a revenit deja la Paris pentru a se pregăti alături de Patrick Mouratoglou pentru sezonul de iarbă.

Simona Halep - echipă

Credit imagine: Twitter

Simona Halep a părăsit încă din prima săptămână de concurs turneul de la Roland Garros, după o înfrângere în trei seturi în fața tinerei chinezoaice, Qinwen Zheng, în turul al doilea. Campioana din 2018 a condus meciul, dar a declarat că "și-a pierdut cumpătul" în setul al doilea înainte de a chema echipa medicală. După meci, ea a declarat că a suferit un atac de panică.
După doar câteva zile de pauză, alegând să le petreacă în România, Simona Halep a revenit la Paris alături de întreaga echipă pentru a se pregăti cum se cuvine de sezonul de iarbă. În mod surprinzător, Patrick Mouratoglou a dus-o pe Simona la antrenamente pe hard, la Tenis Club de Paris. După Roland Garros, Mouratoglou va veni în România împreună cu Simona pentru a participa împreună la Sports Festival, la Cluj. Evenimentul va avea loc vineri, 10 iunie, în BT Arena, înainte de meciul de retragere a lui Horia Tecău.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep a revenit la Paris, după eliminarea de la Paris, alături de Mouratoglou

Mouratoglou a scris pe Instagram, la câteva fotografii publicate de Simona Halep, că "munca nu se oprește niciodată". Cei de la Tenis Club de Paris au scris și ei un mesaj, alături de o fotografie cu întreaga echipă a Simonei Halep: "Simona Halep, mulțumim că ai ales Clubul de Tenis Paris pentru antrenamentele tale. Este o plăcere să te primim alături de echipa ta".
După eliminarea de la Roland Garros, Simona Halep a revenit în țară pentru o pauză de la tenis. După câteva săptămâni, ea va merge în Marea Britanie pentru a se pregăti pentru al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon. Începând cu 13 iunie, Simona va participa la turneul de la Birmingham, într-o competiție din categoria WTA 250.
Apoi, între 19 și 25 iunie, Simona se va afla la Bad Homburg la un alt turneu din categoria WTA 250. Mai apoi, începând cu 27 iunie, sportiva noastră va concura la Wimbledon, la prima apariție după câștigarea trofeului din 2019, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo