Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, antrenament de 5 stele la Roland Garros! Rivala alături de care se pregătește la Paris

Irina Aldea

Actualizat 19/05/2022 la 14:03 GMT+3

Simona Halep a ajuns deja la Paris, acolo unde a efectuat primul antrenament alături de Patrick Mouratoglou. Azi, campioana din 2018 mai are programată o sesiune de pregătire, pe Arena Philippe Chatrier.

Simona Halep la Roland Garros 2022: "E o nebunie ce a putut să facă Serena cu Patrick alături"

Simona Halep se pregătește intens pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului. Marea noastră campioană a ajuns deja la Paris, iar azi de dimineață a efectuat primul antrenament de la Roland Garros, pe arena Suzanne Lenglen, alături de întreaga ei echipă. Simona e pusă serios pe treabă, astfel că va reveni azi pe teren pentru un al doilea antrenament, de această dată pe Arena Philippe Chatrier.
Dacă la primul antrenament a pus la punct aspecte din joc alături de echipă, la cea de-a doua sesiune de antrenament, Simona Halep se va pregăti alături de liderul mondial din WTA, Iga Swiatek, jucătoarea aflată în cea mai bună formă în acest an, care a cucerit deja 5 titluri în 2022. Cele două jucătoare s-au mai pregătit împreună și la Roma.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep se pregătește la Roland Garros cu liderul mondial din WTA

După un 2021 marcat de accidentări, Simona Halep este acum la un potențial fizic bun, astfel că are așteptări mari de la Roland Garros, chiar dacă turneele de la Madrid și Roma nu au fost ideale din punct de vedere al pregătirii celui de-al doilea Grand Slam al anului. În orice caz, încrederea e la nivel maxim, mai ales că Patrick Mouratoglou știe exact ce și când să comunice pentru a se asigura că în departamentul mental nu există minusuri.
Fost lider mondial în clasamentul din WTA, Simona Halep a jucat trei finale la Roland Garros, primele două pierdute (la Sharapova și Ostapenko). În 2018, însă, Simo a fost de neoprit, trecându-și în cont primul Grand Slam din carieră, după o finală de vis disputată la Paris în compania americancei Sloane Stephens. Acel moment va rămâne fără îndoială pentru totdeauna în amintirea celei mai mari sportive a României din ultimul deceniu și jumătate.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo