În urma eliminării premature de la Roland Garros, Simona Halep va suferi o nouă coborâre în clasamentul WTA. Sportiva noastră a început competiția de la Paris pe locul 19 WTA, iar acum ocupă poziția a 20-a în clasamentul LIVE. Din păcate, dubla campioană de Grand Slam poate să coboare și mai mult, în funcție de rezultatele a două jucătoare rămase în concurs.
Veronika Kudermetova și Mârțină Trevisan o pot întrece pe Simona printr-o calificare în semifinale.Simona Halep a părăsit joi turneul de la Roland Garros, după o înfrângere în trei seturi în fața tinerei chinezoaice, Qinwen Zheng, în turul al doilea. Campioana din 2018 a condus meciul, dar a declarat că "și-a pierdut cumpătul" în setul al doilea înainte de a chema echipa medicală.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Rafa Nadal a clarificat disputa legată de strigătele lui Sonego
ACUM O ORĂ

Simona Halep pierde din nou teren în clasamentul WTA

După eliminarea de la Roland Garros, Simona Halep a revenit în țară pentru o pauză de la tenis. După câteva săptămâni, ea va merge în Marea Britanie pentru a se pregăti pentru al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon. Începând cu 13 iunie, Simona va participa la turneul de la Birmingham, într-o competiție din categoria WTA 250.
Apoi, între 19 și 25 iunie, Simona se va afla la Bad Homburg la un alt turneu din categoria WTA 250. Mai apoi, începând cu 27 iunie, sportiva noastră va concura la Wimbledon, la prima apariție după câștigarea trofeului din 2019, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/30/3384381.jpg
Wimbledon
Simona Halep, pe val: "Sunt puternică, sunt acolo unde trebuie să fiu"
ACUM 15 ORE
Wimbledon
Simona Halep, elogiată în presa poloneză, după victoria fulger cu Frech: "A jucat perfect"
ACUM 16 ORE