După un 2021 marcat de accidentări, Simona Halep este acum la un potențial fizic bun, astfel că are așteptări mari de la Roland Garros, chiar dacă turneele de la Madrid și Roma nu au fost ideale din punct de vedere al pregătirii celui de-al doilea Grand Slam al anului. În orice caz, încrederea e la nivel maxim, mai ales că Patrick Mouratoglou știe exact ce și când să comunice pentru a se asigura că în departamentul mental nu există minusuri.
Simona Halep va efectua miercuri primul antrenament la Paris, iar cât timp este încă la Academia lui Mouratoglou, campioana noastră a efectuat câteva sesiuni de antrenament intens, în sala de forță, alături de preparatorul fizic, Teo Cercel, omul care a fost alături de Simo la toate marile succese din cariera ei. Simona a postat pe Instagram un videoclip în care arată cât de mult muncește pentru a reveni în top.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Simona Halep, pe val: "Sunt puternică, sunt acolo unde trebuie să fiu"
ACUM O ORĂ

Simona Halep, pregătiri intense pentru Roland Garros 2022

"N-o să mint, nu e partea mea preferată din job. Dar mă face să apreciez fiecare pas și să îmbrățișez ceea ce mă aduce mai aproape de obiectivele mele", a scris Simona Halep la videoclipul cu pricina. Miercuri, campioana noastră va efectua primul antrenament la Roland Garros, pe Arena Philippe Chatrier.
tweet
Fost lider mondial în clasamentul din WTA, Simona Halep a jucat trei finale la Roland Garros, primele două pierdute (la Sharapova și Ostapenko). În 2018, însă, Simo a fost de neoprit, trecându-și în cont primul Grand Slam din carieră, după o finală de vis disputată la Paris în compania americancei Sloane Stephens. Acel moment va rămâne fără îndoială pentru totdeauna în amintirea celei mai mari sportive a României din ultimul deceniu și jumătate.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Simona Halep, elogiată în presa poloneză, după victoria fulger cu Frech: "A jucat perfect"
ACUM 2 ORE
Wimbledon
Simona Halep, cu gândul la trofeu după calificarea în optimi la Wimbledon: "Asta îmi propun"
ACUM 2 ORE