Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, pregătiri în forță pentru Roland Garros! Când are programat primul antrenament la Paris

Irina Aldea

Actualizat 19/05/2022 la 14:03 GMT+3

Simona Halep a ajuns deja în Franța și a efectuat deja câteva pregătiri la Academia lui Patrick Mouratoglou. Începând de mâine, românca va merge la Paris pentru primele pregătiri la Roland Garros.

Simona Halep la Roland Garros 2022: "E o nebunie ce a putut să facă Serena cu Patrick alături"

După un 2021 marcat de accidentări, Simona Halep este acum la un potențial fizic bun, astfel că are așteptări mari de la Roland Garros, chiar dacă turneele de la Madrid și Roma nu au fost ideale din punct de vedere al pregătirii celui de-al doilea Grand Slam al anului. În orice caz, încrederea e la nivel maxim, mai ales că Patrick Mouratoglou știe exact ce și când să comunice pentru a se asigura că în departamentul mental nu există minusuri.
Simona Halep va efectua miercuri primul antrenament la Paris, iar cât timp este încă la Academia lui Mouratoglou, campioana noastră a efectuat câteva sesiuni de antrenament intens, în sala de forță, alături de preparatorul fizic, Teo Cercel, omul care a fost alături de Simo la toate marile succese din cariera ei. Simona a postat pe Instagram un videoclip în care arată cât de mult muncește pentru a reveni în top.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep, pregătiri intense pentru Roland Garros 2022

"N-o să mint, nu e partea mea preferată din job. Dar mă face să apreciez fiecare pas și să îmbrățișez ceea ce mă aduce mai aproape de obiectivele mele", a scris Simona Halep la videoclipul cu pricina. Miercuri, campioana noastră va efectua primul antrenament la Roland Garros, pe Arena Philippe Chatrier.
Fost lider mondial în clasamentul din WTA, Simona Halep a jucat trei finale la Roland Garros, primele două pierdute (la Sharapova și Ostapenko). În 2018, însă, Simo a fost de neoprit, trecându-și în cont primul Grand Slam din carieră, după o finală de vis disputată la Paris în compania americancei Sloane Stephens. Acel moment va rămâne fără îndoială pentru totdeauna în amintirea celei mai mari sportive a României din ultimul deceniu și jumătate.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo