Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aryna Sabalenka, în fața unui val de ură pe rețelele de socializare după izbucnirea războiului! "A fost foarte greu"

Maria Olteanu

Actualizat 31/05/2023 la 23:08 GMT+3

Aryna Sabalenka, numărul 2 mondial, s-a calificat miercuri în turul al treilea la Roland Garros, după ce a învins-o pe conaționala Iryna Shymanovich în turul secund. La finalul întâlnirii, la conferința de presă, bielorusa a refuzat să răspundă la întrebările despre politică pe care le-a primit.

Roland Garros 2023 se desfășoară în perioada 28 mai - 11 iunie, în direct pe Eurosport

Bielorusa Aryna Sabalenka, jucătoarea clasată pe locul al doilea în ierarhia mondială, a reușit miercuri să se califice în turul al treilea de la Roland Garros, după ce a câștigat în minimum de seturi confruntarea cu conaționala Iryna Shymanovich.
Primul set a fost echilibrat și adjudecat de Sabalenka cu 7-5. Aceasta a avut o misiune mai ușoară în cel de-al doilea set, pe care l-a închis la 6-2, după aproape o oră și jumătate de joc.
Bielorusa se va întâlni în continuare la Paris cu rusoiaca Rakhimova.
La finalul confruntării de miercuri, Sabalenka a fost întrebată despre războiul dintre Rusia și Ucraina, refuzând să răspundă și să vorbească pe marginea acestui subiect.
CITEȘTE ȘI:

Sabalenka, refuz clar când a fost întrebată de susținerea Rusiei în război

La conferința de presă de la finalul jocului, Sabalenka a fost întrebată, printre altele, despre vizibilitatea pe care o are pe rețelele de socializare și despre mesajele pe care le-a primit în ultimul an și jumătate, de la începerea războiului.
"Sunt foarte fericit să am rețele sociale. O folosesc pentru a arăta o altă latură a personalității mele, nu întotdeauna agresiva Aryna. Uneori trebuie să-și spună 'e nebună'! Apoi vor vedea postările mele pe rețelele de socializare și vor spune 'nu, ea nu e chiar așa de nebună'. Este un lucru grozav să-ți arăți adevărata personalitate. Ți-am răspuns la întrebare?
A fost foarte greu (n.r. răspunzând la întrebarea referitoare la experiența de pe rețelele de socializare de la începutul războiului). Când a început totul, am primit o mulțime de mesaje de ură, o mulțime de întrebări. Dar e ceva la care mă aștept. Încerc să ignor partea negativă a rețelelor sociale. Mă concentrez pe oameni care sunt cu adevărat interesați de viața mea, cariera și personalitatea mea. După cum am spus, întotdeauna vor fi mulți oameni care te vor urî, dar mulți te vor iubi. Mă concentrez pe partea pozitivă", a explicat Sabalenka, la conferința de presă după victoria din turul secund.
Atunci când a fost întrebată cum un posibil număr 1 mondial să sprijine un dictator, Sabalenka a refuzat să răspundă. "Nu vreau să răspund la întrebare", "Nici un comentariu" sau "Ai primit destule răspunsuri. Nu am niciun comentariu de făcut" au fost reacțiile belarusei.
Roland Garros 2023 se desfãșoarã în perioada 28 mai – 11 iunie la Paris. Toate meciurile de la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului se vãd în direct pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Roland Garros 2023 se desfășoară în perioada 28 mai - 11 iunie, în direct pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo